Kraftig Antioxidant: Alpha-liponsyre

Video: Kraftig Antioxidant: Alpha-liponsyre

Video: Kraftig Antioxidant: Alpha-liponsyre
Video: Alpha Lipoic Acid400 30 capsules 2024, September
Kraftig Antioxidant: Alpha-liponsyre
Kraftig Antioxidant: Alpha-liponsyre
Anonim

Alfa liponsyre er en type fedtsyre. Dets vigtigste funktion er omdannelsen af glukose fra kulhydrater til energi. Det er en naturlig ingrediens i cellerne i den menneskelige krop. Denne type syre regulerer også glukosemetabolismen.

Dens fordele er mange. Det sænker blodtrykket, reducerer insulinresistens og kropsvægt. Det forbedrer også lipidprofilen. Det har en positiv effekt på mennesker, der lider af type 1 og 2. Det reducerer sværhedsgraden af diabetisk polyneuropati og forhindrer udseendet af grå stær.

I kroppen findes alfa-liponsyre i forskellige organer, mere i leveren, nyrerne og hjertet. Som et farmaceutisk produkt opnås det syntetisk. Sammen med sine mange fordele er en af hovedårsagerne til dets produktion den kraftige antioxidanteffekt, den har, såvel som de små mængder, som kroppen er i stand til at producere alene.

Regelmæssig brug af syren neutraliserer hurtigt frie iltradikaler i kroppen. Undersøgelser viser, at de er ansvarlige for aldring og kronisk celleskade.

Årsag til at foretrække alfa liponsyre som et middel til at rense kroppen for toksiner er dets brede spektrum af handlinger. Syren renser kroppens vandmiljø såvel som fedtvæv. Hjælper med at genoprette antioxidanterne vitamin C og vitamin E og stimulerer produktionen af glutathion, som også er en stærk antioxidant. Vi kan få alfa-liponsyre fra nogle fødevarer som spinat, broccoli, ærter, rosenkål, gær, oksekød.

Ud over at fungere som en antioxidant beskytter alfa lipoinsyre nerveceller mod skader ved at forbedre nerveledning og følsomhed. Derfor er det blevet brugt til behandling af diabetisk polyneuropati i Tyskland i mere end 30 år.

Alfa liponsyre
Alfa liponsyre

Alfa liponsyre sælges i form af kapsler. Det normale indtag er fra 1 til 3 om dagen. Denne dosis bør ikke overskrides og bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Opbevares på et tørt og mørkt sted ved temperaturer under 25 grader.

Anbefalede: