Forynge Din Hud Med Denne Naturlige Tonic På Kun 2 Ingredienser

Indholdsfortegnelse:

Video: Forynge Din Hud Med Denne Naturlige Tonic På Kun 2 Ingredienser

Video: Forynge Din Hud Med Denne Naturlige Tonic På Kun 2 Ingredienser
Video: 10 эффективных приемов самомассажа, которые помогут убрать живот и бока. Коррекция фигуры 2024, September
Forynge Din Hud Med Denne Naturlige Tonic På Kun 2 Ingredienser
Forynge Din Hud Med Denne Naturlige Tonic På Kun 2 Ingredienser
Anonim

Kokosolie ekstraheres fra modne kokosnødder opsamlet fra kokospalmer. Det er spiseligt og har forskellige nyttige egenskaber. Vi tilbyder dig naturlig ansigtsmælk med kokosolie og bagepulver, som fuldstændigt slipper dig for ubehagelige rynker og revnet ansigtshud.

Denne opskrift er en fantastisk og naturlig ansigtsrens, der giver dig dyb porerensning og hjælper dig med at slippe af med rynker og acne.

Med denne naturlige mælk slipper du af døde hudceller, fjerner overskydende urenheder, fjerner bumser, ar og rødme.

Acne
Acne

Denne naturlige ansigtsrens er en kombination af to utroligt effektive og naturlige ingredienser - kokosolie og bagepulver. Vi ved alle, at bagepulver er en meget stærk og alsidig ingrediens, der bruges på mange forskellige måder - ikke kun til bageriprodukter, men også til husholdningsrengøring. Bagepulver er meget praktisk til polering eller som et deodoriserende middel. Og hvad der er endnu mere interessant - bagepulver har længe været brugt som et middel til at beskytte hud, tænder og hår. Det giver usædvanlige resultater i behandlingen af acne, fordi bagepulver er en amfoter forbindelse, hvilket betyder, at den har evnen til at opretholde hudens normale pH-niveau.

Kokosolie det er også nyttigt, da det har stærke fugtgivende, helende og antibakterielle egenskaber. Dette er et velkendt naturprodukt til konservering og styrkelse hud sundhed.

Opskrift på sund hud:

Sund hud
Sund hud

2 tsk kokosolie

1 tsk bagepulver

Tag en lille skål, tilsæt ingredienserne i den og bland godt. Du skal få en pasta. Påfør denne pasta direkte på huden og masser langsomt. Lad pastaen være i 5 minutter og skyl med varmt vand ved at massere. Kokosolie har evnen til at fugte huden, så du behøver ikke bruge en fugtighedscreme efter proceduren.

Anbefalede: