I Dag Er National Fast Food Day

Video: I Dag Er National Fast Food Day

Video: I Dag Er National Fast Food Day
Video: It's National Junk Food Day! 2024, September
I Dag Er National Fast Food Day
I Dag Er National Fast Food Day
Anonim

16. november fejres National fastfood dag. I dag fejrer elskere af usund mad med en spand stegt kylling, og for fans af sund og rationel spisning er i dag en anti-ferie.

På trods af manges ønske om at spise godt, undgå stegt mad, fedtede donuts og skiver pizza, kan man ikke benægte, at hver af os på et tidspunkt har spist noget hurtigt på benene. Og årsagerne til dette er klare - fastfood er velsmagende, sparer os tid for madlavning og koster i de fleste tilfælde færre penge.

Og bare i tilfælde, fastfoodrestauranter trives og beder om, at antallet af skyndte sultne mennesker, hvis sind er optaget af forskellige problemer, øges hver dag.

En interessant kendsgerning er, at oprindelsen til denne type spisesteder kan spores tilbage til antikken. Der er tegn på, at de gamle romere tog det første skridt over tærsklen til fastfood restauranter.

Dengang kunne gadeboder og boder fulde af saltet kød, brød og vin ses i mange romerske byer.

Fastfood mad
Fastfood mad

Mange årtusinder efter det romerske imperium dukkede fastfoodrestauranter op, som vi kender dem i dag. I 1867 åbnede den første amerikanske fastfood-restaurant i New York, som var en hotdogsstand på Coney Island!

Statistikker viser, at 100 år senere, i 1970, blev der brugt hele 6 milliarder dollars i USA på fastfood-restauranter af sultende forældre og børn. På nuværende tidspunkt koster overvægtige amerikanere deres økonomi $ 8,65 milliarder om året.

Ikke desto mindre har den største internationale madbestillingsplatform, Foodpanda, gjort en indsats og gennemført en undersøgelse blandt folks præferencer om, hvilke der er mest favorit fastfood fristelser.

Ikke overraskende vandt burgerne førstepladsen. Hver dag skynder sig millioner af teenagere mellem 14 og 16 år til det nærmeste fastfoodat spise sød kylling- eller cheeseburger. 60% af teenagere bestiller en burger hver uge.

Hotdog er fra din yndlings fastfood
Hotdog er fra din yndlings fastfood

Den trøstende anden position er besat af hotdog, som er en favorit blandt mennesker mellem 18 og 30 år. Kun 15% er konservative fans af pølsesandwichen - de spiser den uden tilsat saucer og greener. Forståeligt nok falder en højere procentdel på mennesker, der lægger generøse mængder ketchup, mayonnaise og sennep på deres hotdogs.

Et stykke pizza rangerer tredjepladsen og er primært en favorit blandt studerende. De mest foretrukne typer pizza er den med 4 oste og pizzaen med skinke og svampe.

Anbefalede: