Vægtøgningstilstand

Vægtøgningstilstand
Vægtøgningstilstand
Anonim

Hvis du vil tage på i vægt, kan det virke underligt for mange mennesker, men nogle gange skyldes behovet for ekstra pund et sundhedsmæssigt behov.

Hvis du taber dig uden at ændre din livsstil, skal du se en læge. At tabe sig uden grund kan være et tegn på en alvorlig sygdom.

Men hvis problemet ikke er en sygdom, men du bare vil få et par pund for at se bedre ud, skal du ændre din diæt.

Du behøver ikke begynde at spise hvad du vil i håb om at gå op i vægt. For at gå op i vægt skal du forbedre din appetit og ændre din menu.

Vægtøgningstilstand
Vægtøgningstilstand

Stimuler din appetit. Drik frugt eller grøntsagssaft før hvert måltid. Spis mindst fem gange om dagen med regelmæssige intervaller.

Tillad ikke en følelse af sult, da din indsats vil mislykkes. I det øjeblik du bliver sulten, spis noget for at blive mæt.

Sørg for at hvile om eftermiddagen i mindst femten minutter. Hvis du har mulighed, skal du lægge dig ned efter at have spist, så din krop sikkert kan absorbere maden.

Fremhæv protein og kulhydrater i kosten. Spis kød, fisk og æg. Spis fedtfattig hytteost hver dag, drik sødmælk med honning eller marmelade.

Spis hvidt brød, pasta, kartofler, sukker, honning og alt sødt. Drik to til tre liter væske om dagen. Dette kan være både vand og te med mælk, kaffe med flydende fløde og juice.

Til morgenmad skal du spise havregryn med honning og valnødder eller hytteost med tørret frugt. Du kan spise en sandwich med smør og gul ost og to kopper kakao.

Den anden morgenmad er juice, en sandwich med salami og et glas yoghurt med sukker, honning eller marmelade. Frokost er en salat til at vække appetitten, en tyk suppe med kød, stegt kød eller fisk med puré eller pasta.

Om eftermiddagen skal du spise en frugtsalat med fløde. Middag er en omelet med skinke, to teskefulde mælk med honning, og spis et æble før sengetid.