Svinekødsbøffer Og Fisk Bliver Billigere

Video: Svinekødsbøffer Og Fisk Bliver Billigere

Video: Svinekødsbøffer Og Fisk Bliver Billigere
Video: Часто готовлю рыбу в пергаменте. Идеальный вариант для ужина. ENG SUB 2024, September
Svinekødsbøffer Og Fisk Bliver Billigere
Svinekødsbøffer Og Fisk Bliver Billigere
Anonim

Forhandlere og fiskere siger, at priserne på svinekoteletter og Sortehavsfisk vil falde med halvdelen i efteråret. Indfødte fiskere har haft en rig fangst i nogen tid.

Prisen på svinekød registrerede et alvorligt fald på grund af den pålagte russiske embargo. Samtidig rapporterer fiskere ved den oprindelige Sortehavskyst, at fiskefangsterne er steget, hvilket kan føre til et drastisk fald i fiskepriserne på børsen i Varna og Burgas.

Rekordfangster af bonito er blevet registreret af fiskere på den sydlige Sortehavskyst. Frisk fisk kan nu findes på børserne til priser fra BGN 8 til BGN 10 pr. Kg. Sidste år var engrosvægten af bonito mellem 10 og 15 lev.

Der vil også være en reduktion i hestemakrel på grund af den gode fangst på den nordlige Sortehavskyst. I august blev et kilo af denne fisk solgt for 7-8 leva, og i øjeblikket er dens engrospris mellem 5 og 6 leva.

Fisk
Fisk

Emil Milev fra Black Sea Sunrise-fiskeriforeningen siger, at fiskerne i landet i 2 uger har haft en rig fangst af multe, rype og zargan, hvilket også drastisk vil reducere priserne på disse fisk.

I de kommende uger vil prisen på svinekød også falde dramatisk på grund af den pålagte russiske embargo. Rusland har forbudt import af fødevarer fra Den Europæiske Union, som har sænket priserne på svinekød - især på det tyske marked.

Ifølge dataene faldt priserne med 6,5% til 1,44 euro pr. Kilogram, hvilket er den laveste pris på svinekød siden 2011.

Kød
Kød

På grund af det lukkede russiske marked sendes svinekød fra Holland, Danmark, Spanien, Polen, Italien til salg i EU inklusive Bulgarien. Eksperter mener, at dette vil føre til et kraftigt fald i prisen på både bulgarske og importerede produkter.

Samtidig meddelte Association of Meat Processors, at de nye regler for kødmærkning træder i kraft den 13. december.

Skriftstørrelsen på etiketten øges. De stoffer i kødet, der kan forårsage allergi, vil blive markeret med en markant skrifttype, siger Dr. Dilyana Popova fra foreningen.

Anbefalede: