Hvad Kan Stenbukken Lide At Spise?

Video: Hvad Kan Stenbukken Lide At Spise?

Video: Hvad Kan Stenbukken Lide At Spise?
Video: Hvornår og hvordan man høster tomatfrø i august 2021. Hvilken måde at vælge? 2024, September
Hvad Kan Stenbukken Lide At Spise?
Hvad Kan Stenbukken Lide At Spise?
Anonim

Med hensyn til mad er Stenbukken meget reserveret, næsten asketisk. De kan lide almindelig mad og ønsker ikke at prøve forskellige eksotiske kulinariske fristelser.

Stenbukke kan lide meget kød. Uanset om det er kylling eller oksekød, svinekød eller lam, betyder det ikke meget for dem, det er vigtigt at have et duftende stykke ømt kød i deres tallerken hver dag.

Stenbuk elsker de mest basale kombinationer af produkter og er glad for retter med meget sauce. Fra udenlandske køkkener kan de stoppe ved kineserne, det forekommer dem mest eksotiske og mærkelige, men selv når de er i en kinesisk restaurant, bestiller de forskellige typer kød.

Mad til Stenbukken
Mad til Stenbukken

Kulinariske eksperimenter er ikke efter Stenbukken, men han foretrækker den velkendte mad. Fisk er ikke en favorit mad fra Stenbukken, men når der ikke er noget kød, er de enige om at fiske.

Stenbukken er ikke glad for salater, men nyder at spise forskellige typer suppe. Bagte kartofler, ris, pasta - alt dette er en perfekt pynt til enhver skål med sauce. Udsøgte hors d'oeuvres frister ikke for Stenbukken, han foretrækker hakket salami eller skinke frem for dem.

Stenbukken fodring
Stenbukken fodring

De, der er født under Stenbukken, er ikke store fans af grøntsager, de spiser dem hovedsageligt som en del af kødretter, men ikke som en separat mad. For Stenbukken er den vegetariske menu ikke en fristelse.

Fra desserter, Stenbukker som alt - kager med højt kalorieindhold, som de normalt tilbereder selv, samt alle slags kiks og kager.

Stenbukken elsker hjemmelavede desserter som pandekager, som han kan spise i store mængder og fylde dem med hjemmelavet syltetøj og marmelade. Kompotter kan også lide Stenbukken, især når han lavede dem selv.

Stenbukken elsker frugt, men kun lokal. Det er ikke interessant for ham at prøve eksotiske smag, han har endda små bekymringer over indvirkningen af eksotiske frugter på hans helbred.

Han kan lide frisk og skiver frugt, men er ikke fan af frugtsalater.

Anbefalede: