Vælg Den Rigtige Morgenmad

Video: Vælg Den Rigtige Morgenmad

Video: Vælg Den Rigtige Morgenmad
Video: Rich Morning vs. dårlig morgenrutine! 2 typer mennesker om morgenen Rutine! 2024, September
Vælg Den Rigtige Morgenmad
Vælg Den Rigtige Morgenmad
Anonim

Morgenmad er et meget vigtigt måltid - det kan enten gøre eller bryde din dag. Takket være det vækkes stofskiftet efter en nattesøvn, og stofskiftet aktiveres ved fuld hastighed.

Den bedste morgenmad er den, der vil mætte kroppen indtil middagstid og ikke forårsage døsighed - den fremkaldes af store mængder sukker og fedt. Derudover afhænger selvtilliden i løbet af dagen af morgenmaden.

Hvis du ikke har mulighed for at bruge mere tid på at forberede morgenmaden, kan du gøre det på ti minutter. To kogte æg og en ristet skive fuldkornsbrød er en god mulighed. Du kan også sprede det med marmelade, men vælg en, hvor naturlig pektin bruges til fortykning - æble- eller druesaft.

Morgenmad med müsli er hurtig og nem, og det er bedre at bruge mælk med lavt fedtindhold. Du kan også tilføje forskellige typer frugt. Diversificer med havregryn, hvor du kan tilføje frossen eller frisk frugt. Brug lige store mængder vand og fedtfattig mælk, når du laver mad.

Vælg den rigtige morgenmad
Vælg den rigtige morgenmad

Hvis du er på diæt, skal du ikke opgive morgenmaden, da du under dette måltid skal tage en tredjedel af de daglige kalorier. Begræns dig selv til 300-400 kalorier til morgenmad.

Spis en kop fuldkornsflager uden glasur, en kop fedtfattig mælk, en banan og en kop grøn eller sort te uden sukker. Forbered frisk med tilsætning af en ristet skive.

Foretag en undtagelse inden en hård dag, hvor du på forhånd ved, at du vil træne, selvom du er på diæt. Kalorierne pr. Dag til fysisk eller mental aktivitet kan nå op til 3500.

Vælg en stor, men afbalanceret morgenmad - protein genopretter styrke, og kulhydrater giver den nødvendige energi.

Til en sådan morgenmad bliver du nødt til at forberede natten før - at lave kalkun eller kyllingebryst. Lav en sandwich med en skål, et stykke ost og kogte bryster. Oksekød kan også bruges. Du kan pynt med et stykke tomat og agurk eller salat. En egnet drink er usødet te med citron.

Du kan også lave en omelet af to æg, skinke og svampe med et glas frisk juice eller lidt kaffe. Men lav denne morgenmad ikke mere end en gang om ugen, hvis du alvorligt har besluttet at tabe dig.

Anbefalede: