Kartoffelspecialiteter

Video: Kartoffelspecialiteter

Video: Kartoffelspecialiteter
Video: Uglekærgård gårdbutik 2024, September
Kartoffelspecialiteter
Kartoffelspecialiteter
Anonim

Kartoffelspecialiteter kan blive en overraskelse til middag eller frokost. De er nemme at tilberede, og nogle af dem er usædvanlige i smag og udseende.

Kartoffelboller fremstilles af 10 kartofler, 3 æg, 4 spsk smør, salt og peber, mel. Kartoflerne koges og gnides gennem et dørslag.

Tilsæt smeltet smør, æggeblommer, salt og peber. Tilsæt de piskede æggehvider og bland alt.

Fra den resulterende blanding laves aflange kødboller, rulles i mel og koges i vand eller bouillon. Dumplings er klar, når de overflader.

Server med mælkesauce. Mælkesovs tilberedes af 1 og en halv kop mælk, 1 spsk mel, 1 spsk smør, salt efter smag.

Steg melet i smør, tilsæt den varme mælk, kog under konstant omrøring i ti minutter, tilsæt salt og sil for at gøre det tykkere.

Kartoffelspecialiteter
Kartoffelspecialiteter

Kartoffelkroketter med løg er meget velsmagende. De fremstilles af 6 store kartofler, 100 gram hytteost, 1 løg, 1 flok dild, olie, salt.

Kog kartoflerne i saltet vand. Finhak løg og steg i smør. Mos kartoflerne og bland med hytteost og stegte løg. Tilsæt finhakket dild og dann kødboller fra den resulterende blanding, som er let flade og stegte.

Kartoffelkugler er en velsmagende og effektiv pynt, og med en passende sauce kan de blive en hovedret. Du har brug for 12 kartofler, 4 rå æggeblommer, 50 gram smør, salt efter smag, brødkrummer.

Skræl kartoflerne og kog, mos, tilsæt smør og æggeblommer og salt efter smag. Dann små kugler, rul i brødkrummer og steg.

Kartoffel budding kan blive en favoritret for hele familien. Nødvendige produkter: 600 gram kartofler, 3 æg, 100 gram smør, 100 gram ost, 200 gram skinke, olie, salt.

Kog og mos kartoflerne, tilsæt hakket skinke, smør og gul ost, æg, salt efter smag og bland godt.

Spred blandingen i en olieret gryde og bag den til lyserød. Drys med gul ost og server.