Momordica (bitter Melon) - Superfrugten, Der Helbreder Kræft

Video: Momordica (bitter Melon) - Superfrugten, Der Helbreder Kræft

Video: Momordica (bitter Melon) - Superfrugten, Der Helbreder Kræft
Video: Горькая дыня: лекарственные растения. Momordica charantia, Гойя, Карела, Бальзам Груша 2024, September
Momordica (bitter Melon) - Superfrugten, Der Helbreder Kræft
Momordica (bitter Melon) - Superfrugten, Der Helbreder Kræft
Anonim

Momordica er en tropisk frugt også kendt som bitter melon. Det er en flerårig krybende plante af græskarfamilien og ligner mere en agurk end en melon. Dets hjemland er Indien, og dets navn kommer fra det latinske navn Momordica, som bogstaveligt talt betyder bid og kommer fra dets blade, der ligner bidt.

Det kaldes også bitter melon, fordi det smager bittert. Den dyrkes hovedsageligt i tropiske lande, og i Vesten er den meget berømt for sine ubestridelige kvaliteter og høje indhold af vitaminer.

Momordica har et højt indhold af C-vitamin og bruges i vid udstrækning i det kinesiske køkken, og selv i Okinawa-regionen er der lavet øl af det, men det er de mindste fordele ved denne unikke frugt.

Undersøgelser viser bitter melon som en af de mest gavnlige planterepræsentanter på planeten. Det er nyttigt til en række sygdomme såsom sår, diabetes, kræft, vira, tumorer osv. Andre egenskaber inkluderer sænkning af blodsukker og kolesterolniveauer. Renser blodet for toksiner.

Det findes i medicin i en række lande, og i Brasilien bruges det til behandling af diabetes og kræft. Indeholder proteiner, triterpener og steroider, jern, kalium. Laboratorieundersøgelser har vist, at ingredienserne i bitter melon forhindrer udviklingen af kræft ved at blokere væksten af kræft.

Stærk aktivitet har vist sig Momordica mod kræft i bryst, lever, prostata, tyktarm, mave og mod leukæmi.

Det er en betryggende kendsgerning, at lægerne på Cancer Center i Colorado besluttede at lave et interessant eksperiment med Momordica. De køber frugten fra en lokal butik, klemmer saften og tester den på tumorceller. Resultatet var fantastisk, undersøgelser viste tumorundertrykkelse på 64%.

Bitter melon
Bitter melon

Selvom der er udført studier på laboratoriemus, kan doser også opnås hos mennesker.

På baggrund af konkurrerende farmaceutiske giganter viser Nature os endnu en gang, at den har alt, hvad vi muligvis har brug for.

Anbefalede: