Gæt Hvor Meget Den Dyreste Don I Verden Koster

Video: Gæt Hvor Meget Den Dyreste Don I Verden Koster

Video: Gæt Hvor Meget Den Dyreste Don I Verden Koster
Video: Blæksprutte spil i det virkelige liv udfordring! Skolen er blevet et blæksprutte spil! 2024, September
Gæt Hvor Meget Den Dyreste Don I Verden Koster
Gæt Hvor Meget Den Dyreste Don I Verden Koster
Anonim

Donuts er en yndlingssød fristelse for folk fra mange lande. Men mens nogle ser donuts som en simpel morgenmad, andre ser dem som en smuk udstilling. Og hvordan ellers, da der er donuts, der er et ægte kunstværk og koster en formue.

Dette er nøjagtigt den dyreste doughnut i verden, der koster 1975 dollars og er et objekt af interesse for de rige, der er villige til at betale meget for at give uforlignelig glæde ikke kun til ganen, men også for deres øjne.

I det mindste for nu ligger den dyreste donut i verden i London, England og er dekoreret med 24 karat guld. Dens specielle ingredienser slutter dog ikke der.

Dejen til den unikke kage er lavet med safran og gylden vanilje fra Tahiti, og den indeholder en meget speciel dyr chokolade. Stænkningen af den søde fristelse består af en slags kaviar fra en meget dyr rose.

En anden ekstremt dyr donut blev tilbudt i Storbritannien. Det blev dekoreret med 23 karat guld, frisk lotus, vedbend, hvid belgisk chokolade og spiselige diamanter. Det kostede £ 1.000.

Det skal dog bemærkes, at Storbritannien ikke er det eneste sted i verden, hvor donuts sælges til ganske høje priser. I New York kan du for eksempel også finde forgyldte donuts, der koster ca. $ 100 hver.

Anbefalede: