Hemmelighederne Bag Lækker Pasta

Video: Hemmelighederne Bag Lækker Pasta

Video: Hemmelighederne Bag Lækker Pasta
Video: Спагетти НЕ ВАРИТЕ! Что я готовлю на ужин, когда приезжаю с работы в 9 вечера! 2024, September
Hemmelighederne Bag Lækker Pasta
Hemmelighederne Bag Lækker Pasta
Anonim

Madlavning af pasta virker ret let, men for at blive virkelig velsmagende skal nogle finesser overholdes. Kvaliteten af pastaen er af største betydning.

Kvalitetspasta har en flad, glat overflade, har en gylden eller cremefarvet farve. Når de går i stykker, har de skarpe kanter. Pasta af dårlig kvalitet er tydelig i sin unaturlige gullige eller hvidgrå farve såvel som i de hvide pletter.

Opbevar pasta på et tørt, mørkt sted væk fra krydderier, der kan ændre deres smag. Den nemmeste formel til madlavning af pasta er italiensk. Ifølge hende er der hver 100 gram pasta 10 gram salt og 1 liter vand.

Hæld den krævede mængde vand i en gryde, tilsæt salt, og når vandet koges, hæld pastaen, bland den godt og kog den. Kog i henhold til instruktionerne på pakken, og dræn på en sil.

For at forhindre, at pastaen klæber fast under madlavningen, tilsæt et par dråber olie til vandet. Vask dem med koldt vand efter afkøling for at forhindre dem i at klæbe sammen.

Pasta
Pasta

Pastasalat er populær i både Italien og USA og er meget let at forberede. Kog 200 gram pasta og afkøl dem. Skær i strimler 200 gram kogt kyllingefilet og 100 gram røget svinefilet. Skær halvdelen af 10 cherrytomater.

Bland alle produkter, tilsæt salt og peber efter smag, og krydre salaten med en sauce med 2 spsk yoghurt, 1 spsk olivenolie, 1 spsk finhakket grønne løg og 1 tsk citronsaft.

Pasta med siciliansk sauce er meget velsmagende. Den er fremstillet af grøntsager: 2 aubergine, 3 spsk olivenolie, 1 rød peber, 2 spsk ansjoser, en knivspids salt, 1 spsk persille, 100 gram pitted oliven, 500 gram tomater.

Skær auberginerne i små stykker, drys med salt og dræn og tør efter tyve minutter. Varm olivenolien i en dyb stegepande og steg de tærte auberginer, indtil de er gyldne.

Reducer varmen og tilsæt peber, skåret i strimler, to spiseskefulde ansjoser, krydderier og oliven. Stev i tre minutter under et låg og tilsæt de mosede tomater.

Alt koges over meget lav varme i femten minutter. Pastaen, kogt separat, blandes med saucen og serveres drysset med grønne krydderier.

Anbefalede: