Hvad Kan Taurus Lide At Spise?

Video: Hvad Kan Taurus Lide At Spise?

Video: Hvad Kan Taurus Lide At Spise?
Video: K-391 & Alan Walker - Ignite (Live Performance at VG-Lista 2018 with Julie Bergan and Vinni) 2024, September
Hvad Kan Taurus Lide At Spise?
Hvad Kan Taurus Lide At Spise?
Anonim

De, der er født under Tyrens tegn, er traditionalister, der finder det meget vanskeligt at beslutte at prøve noget nyt. Det er behageligt for dem at nyde velkendte smag.

Tyren er en født estetik, og det er vigtigt for ham, hvordan maden ser ud, og hvordan den serveres.

Tyren
Tyren

Han foretrækker ofte at tilberede sin egen mad for at være overbevist om, at den vil opfylde hans æstetiske kriterier.

Meget ofte kører Taurus i ugevis kun på sandwich, men de er et ægte kunstværk, hvor han lægger hele sin sjæl.

Grill
Grill

Taurus bruger meget tid på en sandwich - den kombinerer mange produkter i den og opfatter den som et færdigt billede, der flyder over med farver.

Blandt de foretrukne fødevarer hos dem, der er født under Tyrens tegn, er ristet kød, fisk er ikke så populær.

Lasagne
Lasagne

Han er en stor fan af grill, og i sin fritid kan han lide at samle venner rundt om grillen.

For Taurus er det mest behageligt at spise, når han er sammen med venner og mennesker, han elsker. Når han er alene, prøver Tyren at slå denne proces hurtigt, så han har tid nok til andre aktiviteter.

Tyren er glad for appetitvækkere og små bid. Under madlavning er Tyren en ægte virtuos - han ændrer opskriften, så den overrasker med nye smag og aromaer.

Lasagne, pasta, spaghetti - disse er alle yndlingsdelikatesser af dem, der er født under Tyrens tegn. Han kan godt lide at kombinere forskellige saucer til italienske specialiteter.

Ris er ikke en mad, som du kan friste en Tyr med. Han er ikke en stor fan af müsli, men han nyder at spise korn med frisk mælk, selv når hans barndom er forbi.

Taurus elsker kylling, svinekød og oksekød, det er meget vanskeligt at friste ham med andre typer krummer - lam, kanin og kalkun er slet ikke efter hans smag.

Forskellige typer af slagteaffald kan lide Tyren - han er en fan af leveren, hjertet og spiser med stor appetit tunge og hjernebrød.

Tyren spiser sjældent morgenmad, men til middag kompenserer han for den sult, han lider om dagen - så har han følelsen af, at han kan spise alt.

Anbefalede: