Egnede Blækspruttegarneringer

Indholdsfortegnelse:

Video: Egnede Blækspruttegarneringer

Video: Egnede Blækspruttegarneringer
Video: Squid Ink Coral Lace Tuiles | Chef Studio Modernist 2024, September
Egnede Blækspruttegarneringer
Egnede Blækspruttegarneringer
Anonim

Blæksprutte er blandt favoritterne Fisk og skaldyr. De er lækre og eksotiske. Og når de serveres med den rigtige pynt, bliver de den mest uimodståelige fristelse. Hvis du stadig ikke har fundet ud af, hvordan du kombinerer denne delikatesse med fisk og skaldyr, skal du kigge på vores følgende linjer. Der har vi delt nogle vidunderlige med dig pynt, der er velegnet til blæksprutte.

Grøntsager

De er et passende tilbehør til alle typer kød og fisk. Vi anbefaler dampende grøntsager for at blødgøre dem, men samtidig ikke at miste deres værdifulde vitaminer og mineraler. Dette kan gøres uden en særlig kvælningsanordning. Sæt den velkendte dørslag i en gryde med vand. De valgte grøntsager placeres i den, og der laves et låg af aluminiumsfolie ovenpå. Så på få minutter får du en god pynt. Egnede grøntsager til blæksprutter er spinat, gulerødder, broccoli.

Blæksprutte garnering
Blæksprutte garnering

Bønnepuré

Smagen af blæksprutter harmonerer med bælgfrugterfamilien. Derfor er dette garnering meget velegnet til skaldyrsgaven. Bønnepuré er for eksempel meget smukkere end bønnesalat. Det er ekstremt let at fremstille, og til dette formål er det bedst at bruge dåse bønner, som er meget bløde og har en let klæbrig sauce opnået fra selve bønnerne.

Hæld bønnerne i en blender, hvidløg og dild kan tilsættes den. Et trick her er at bruge let stegt tomatpuré, som ikke kun giver farve, men også ekstra smag til garnering. Denne puré er god at kombinere med hele, kølet blæksprutte, ikke ringe, der er specielt tilpasset til panering.

Blæksprutte garnering
Blæksprutte garnering

pommes frites

Dette er en fantastisk og let pynt til alt, hvad vi ikke ved, hvad vi skal kombinere med. Kartofler svarer meget godt til blæksprutter og andre typer skaldyr.

Kartoffelmos

Fisk og kartoffelmos - en klassiker i genren! Dette er den mest berømte skaldyrspynt, som er let og uendelig lækker. Det passer også perfekt til blæksprutter.

Anbefalede: