Mad Til Smukt Og Sundt Hår

Video: Mad Til Smukt Og Sundt Hår

Video: Mad Til Smukt Og Sundt Hår
Video: 10 tips til langt og sundt hår 2024, September
Mad Til Smukt Og Sundt Hår
Mad Til Smukt Og Sundt Hår
Anonim

Du er hvad du spiser, ikke sandt? Du kan blive overrasket, hvis vi fortæller dig, at dit hår har gavn af næsten alt, hvad du lægger i munden.

Generelt, hvis du vil have smukt og sundt hår, skal du indtage fødevarer med et højt proteinindhold, vitamin A, zink, jern, omega-3 fedtsyrer og calcium.

Derudover skal du bruge passende kosmetik, gå til regelmæssig haircuts og passe på dit hår fra vinter til forår. At have de rigtige fødevarer kan hjælpe dig med sundere, stærkere, skinnere og tykkere hår.

Proteinernes kraft. Protein af høj kvalitet er en af de bedste fødevarer til dit hår. Fordi hår primært består af protein. Du er nødt til at forbruge sunde proteinkilder som kylling, kalkun, fisk og æg. De hjælper dig med at håndtere svagt og skørt hår.

Bælgfrugter. Det viser sig, at de er magiske med hensyn til sundt og hurtigt voksende hår. Bønner er en god kilde til biotin, som, hvis de ikke er tilstrækkelige i kroppen, fører til skørt og skørt hår.

Vælg grøn. At øge grønne bladgrøntsager i din kost er et sundt løft for dit hår. Ud over at være fyldt med calcium og jern, forsyner de din krop med vitamin A og C, som er nødvendige til talgproduktion.

Mælk og mejeriprodukter. Fedtfattige mejeriprodukter som mælk, yoghurt og ost er pakket i calcium, hvilket er et nødvendigt mineral for optimal hårvækst.

Omega-3 fedtsyrer. De er vigtige for hovedbundens sundhed. Som en sund hovedbund er direkte relateret til sundt hår.

Fisk (laks, sild, tun, makrel, sardiner, leffer), hørfrø, raps, smør, græskarfrø og valnødder er gode kilder til omega-3 fedtsyrer.

Nødderne. Du ved sikkert allerede, at nødder er som en super morgenmad af natur. Det viser sig, at de også er meget sunde for dit hår.

Tag en håndfuld paranødder, der er fyldt med næringsstoffer som selen, som er nødvendige for en sund hovedbund. Mange nødder er en god kilde til zink, og hvis du nogensinde har taget zink, har du måske bemærket en stigning i hårglans.

Anbefalede: