Enkel Fastfood Er Et Emblem For Det Canadiske Køkken

Video: Enkel Fastfood Er Et Emblem For Det Canadiske Køkken

Video: Enkel Fastfood Er Et Emblem For Det Canadiske Køkken
Video: How to MRP Passport Renewal Bangladesh | Re-issue,Correction & Change Information M.R.P passport BD 2024, September
Enkel Fastfood Er Et Emblem For Det Canadiske Køkken
Enkel Fastfood Er Et Emblem For Det Canadiske Køkken
Anonim

Det er meget vanskeligt at tale om traditionerne i det canadiske køkken. Det omtales ofte mere som angloamerikansk-canadisk køkken. Dette er ikke overraskende i betragtning af de historiske rødder hos folket i det multinationale Canada.

Når du rejser til Canada, vil du bemærke, at lokalbefolkningen har forskellige yndlingsretter i forskellige regioner i landet. Fisk og skaldyr og retter inspireret af engelske kulinariske tendenser indtages normalt langs Atlanterhavskysten.

Naturligvis er undtagelsen provinsen Quebec, hvor de mest foretrukne retter og madvarer har en stærk fransk indflydelse. Du vil bemærke, at ahornsirup og ahornsprodukter er meget populære i hele landet, hvilket afspejler vigtigheden af ahorntræet, hvis blade pryder Canadas nationale flag.

Mange restauranter er specialiserede i Canadisk køkken, tilbyde deres kunder lækre traditionelle retter såsom stegt kylling på en spyd, stuet stør eller kanin, kage med nyrer. Selvfølgelig kan kokke ikke gå glip af de typiske tærter, oste, ristet skinke, røget sild.

ahornsirup
ahornsirup

En af de mest typiske Canadiske retter, som er forberedt i hvert hjem i juleferien, er kureren. Dette er en kødtærte, der er bagt med en hård skorpe, svarende til den bulgarske tærte.

I kystområderne anvendes laksekød, som er formalet, hakket eller terninger. Den således opnåede fyld anbringes i dejen og bages. Serveres med ketchup og krydret frugtpåfyldning. Skålen spises fra juleaften til nytår.

En anden ekstremt populær ret, der er blevet fastfood, er Putin. Den nationale canadiske skål oversættes som et rod og består af pommes frites, gul ost og sauce. I 1957 glædede Fernand Lachans, en beskeden restauratør, en meget skyndet kunde at pakke blød gul ost med kartofler.

Kødtærte
Kødtærte

Lachans advarede ham som en ærlig mand om, at det ville blive et rod, og han kunne ikke engang tro, at dette rod ikke kun ville ære ham, men også ville blive hans yndlingsret.

Som du kan se, er dette ren fastfood, men omgivet af folkelig kærlighed. Server overalt, hvis ikke, bed dem om at blande kartofler med gul ost og sauce, hvis det ønskes. Du kan også gøre det til en kulinarisk godbid. For eksempel ville gourmeter prøve det med trøfler eller foie gras, og så kan du næppe kalde det kvalitetsfødevarer.

Anbefalede: