Sund Morgenmad Ideer Med Hvedeklid

Indholdsfortegnelse:

Video: Sund Morgenmad Ideer Med Hvedeklid

Video: Sund Morgenmad Ideer Med Hvedeklid
Video: Ideer til sund, nem og hurtig morgenmad 2024, September
Sund Morgenmad Ideer Med Hvedeklid
Sund Morgenmad Ideer Med Hvedeklid
Anonim

Hvedeklid er et biprodukt fra hvedefræsning. De er meget sunde, fordi de er rige på fiber. De indeholder også B-vitaminer, vitamin A, C og E, zink, kalium, magnesium, selen. Klid bruges til at tilberede meget velsmagende og nyttige retter. De er især velegnede til morgenmad, fordi de oplader dig med den nødvendige energi og vitaminer til en vellykket dag.

Her er nogle ideer til en sund morgenmad med hvedeklid:

Standardforbrug

Den nemmeste morgenmad med hvedeklid er at tilføje en spiseskefuld til en kop te eller en skål yoghurt. Det er godt at lade dem være i køleskabet natten over, men du kan spise dem med det samme. Hvis det ønskes, kan du sødes med en teskefuld honning eller tilføje valnødder.

Havreklid
Havreklid

Pandekager med hvedeklid

Hvis du har mere tid, kan du også tilberede pandekager med hvedeklid til morgenmad. Til fire pandekager har du brug for 150 g yoghurt, et æg, to spiseskefulde klid og en halv teskefuld bagepulver.

Pisk æg og mælk godt, tilsæt sodavand og klid. Rør godt og lad hvile i 15 minutter. Hæld derefter en skovle af blandingen i en gryde med en ikke-klæbende belægning og bages på begge sider. Disse pandekager er meget velsmagende, hvis de serveres smurt med honning. Tilberedningstiden er 25 minutter.

Kiks med hvedeklid

Klidkiks er ekstremt velsmagende, hurtig og nem at tilberede. I en dyb skål blandes 4 spsk hvedeklid med 2 spsk havregryn. Tilsæt 30 g frisk ost, 1 spsk majsstivelse, 2 æg, 1 tsk gær, 2 spsk sødemiddel og 1 spsk knuste nødder (mandler, jordnødder, valnødder osv.).

Klid
Klid

Blandingen hældes i små bageformer, tykkelsen må ikke overstige en halv centimeter. Anbring i en forvarmet ovn på 180 grader. Bages, indtil de får en let brunlig farve. Tilberedningstid 20 minutter.

Klidboller

Pisk med en mixer 3 spsk hvedeklid, 1 spsk havreklid, 4 spsk skummetmælkspulver, 1 æg, 1 æggehvide, 1 tsk citronsmag, 1 tsk gær, sødemiddel.

Hæld blandingen i to små kageformer og bages i ovnen ved 180 grader i 15 minutter. Så let som denne opskrift måske lyder, smager den meget godt, og forberedelsestiden med forbrug bør ikke tage dig mere end 25 minutter.

Anbefalede: