Grillede Specialiteter

Video: Grillede Specialiteter

Video: Grillede Specialiteter
Video: Миядзаки A5 стейк из вагью и лапша на гриле | теппаньяки в Японии 2024, September
Grillede Specialiteter
Grillede Specialiteter
Anonim

Madlavning af grillede specialiteter er en ægte kunst. For at kød og fisk bliver møre og velsmagende, når de grilles, skal der observeres nogle finesser.

Det vigtigste af disse er, at du skal have en meget god varme for at gøre kødet velsmagende. Det er ikke tilladt at stege kød, mens ilden stadig brænder.

Selv nybegyndere i tilberedningen af grillede specialiteter kan klare sig glimrende. Grillet svinekød i ølmarinade det er let at lave og meget velsmagende.

Du har brug for 1 kg svinekød, 4 løg, 500 ml øl, 150 gram smør, 2 fedter, salt og peber efter smag.

Grillet svinekød
Grillet svinekød

Kødet vaskes, skindene fjernes og skæres i stykker. Tilsæt sort peber og fedter. Bland alt og hæld ølen. Lad det stå i 3 timer i køleskabet.

Skær løg i cirkler og steg i smør, indtil det er gyldent. Kødet rystes ud af marinaden og grilles. Server med stegte løg og salt efter smag.

Fisk i vinstokke er en grillet specialitet, der vil overraske dine venner.

Du har brug for fisk efter eget valg, tyndt skåret bacon, skoldede vinstokke, citronsaft, salt og peber efter smag.

Grillede ribben
Grillede ribben

Fisken skæres, gnides med salt og peber og drysses med citronsaft. Hvert stykke fisk er pakket ind i flere vinstokke, så du får noget som en kål. Pak derefter med 2 strimler bacon og bages i 7 minutter på hver side.

Lam ribben i en krydret marinade også blive meget let. Du har brug for 1 kg lammeribber, 3 spsk olie, 3 spsk eddike, 5 gram spidskommen, 5 gram koriander, 2 fed hvidløg, 1 flok persille, salt og peber efter smag.

Ribbenene skæres i stykker, vaskes og anbringes i en emalje eller en glasskål. Bland olie, eddike, persille, salt, krydderier og hakket persille i en blender.

Hæld denne blanding over ribbenene og lad den stå i 4 til 6 timer i køleskabet. Derefter trækkes de på spyd og bages, jævnligt drysses med marinade. Server med kartoffelmos eller stuvede grøntsager.

Anbefalede: