Kost Ifølge Det Kinesiske Horoskop

Video: Kost Ifølge Det Kinesiske Horoskop

Video: Kost Ifølge Det Kinesiske Horoskop
Video: НОВОЛУНИЕ в СКОРПИОН 2021г. ТАТЯНА ДОБРЕВА 2024, September
Kost Ifølge Det Kinesiske Horoskop
Kost Ifølge Det Kinesiske Horoskop
Anonim

Den nemmeste måde at tabe sig på er at tilpasse din diæt til det år, du blev født, og dit tegn i det kinesiske horoskop.

For eksempel skal folk født i Monkey-året mest spise mejeriprodukter, valnødder, havre, tomater og blommer samt bælgfrugter, hvis de ønsker at tabe sig.

De, der er født i Rooster-året, skal lægge vægt på agurker, tomater og mejeriprodukter. Det er ikke godt at spise mayonnaise og konserves.

De, der er født i hundens år, skal spise æg og mejeriprodukter, når de vil tabe sig. Det vil være en fordel for dem at indtage grønne grøntsager.

Vildsvinet skal understrege kødet med en række vegetabilske pynt, når han vil tabe sig. Den bedste side skål er vild dampet ris.

De, der er født i rotteåret, bør begrænse deres kødforbrug og fokusere på naturlige produkter. Det er godt at konstant forbruge friske salater.

De, der er født under Tyrens tegn, skal fyldes med mælk, kød og agurker under kostvaner. Det er obligatorisk for dem at reducere saltforbruget.

Tigeren vil føle sig godt og kommer hurtigt i form, hvis han lægger vægt på bønner og ærter. Nyttigt til det er friske salater og kogte friske æg, helst hjemmelavede.

De, der er født i Kaninens år, skal lægge vægt på kogt kød og vitaminsalater, hvor man kan tilføje en masse frisk dild, persille og selleri.

Dragen absorberer perfekt al fisk og skaldyr. Når han er på diæt, er dette den bedste mad for ham. Derudover er citrusfrugter gode for hans krop.

Slangen bør spise magert kød, fisk, æg og yoghurt mere regelmæssigt.

Oksekød og citrusfrugter skal være til stede i hestens menu under vægttab.

Får har brug for forskellige typer nødder. Havregryn og hvedekorn - spiret, kogt eller kogt med kød - er meget velegnet til det.

Anbefalede: