De Mest Luksuriøse Madvarer: Donut Med En Gylden Smag

Video: De Mest Luksuriøse Madvarer: Donut Med En Gylden Smag

Video: De Mest Luksuriøse Madvarer: Donut Med En Gylden Smag
Video: Extremely Soft and Fluffy! Best ever Homemade Donuts! Super Easy to make without OVEN 2024, September
De Mest Luksuriøse Madvarer: Donut Med En Gylden Smag
De Mest Luksuriøse Madvarer: Donut Med En Gylden Smag
Anonim

New York er det eneste sted i verden, der har modet til at sælge gulddoughnuts til en værdi af $ 100 hver. Originalen af denne idé kommer imidlertid fra et eller andet sted i Canada. Sidste år skabte ejeren af en restaurant, der for det meste solgte kaffe og donuts, denne specielle donut dækket med 24 karat guld.

Hendes mål var ikke fortjeneste til personlig gevinst - hvad hun sigtede med de indsamlede penge var at åbne et køkken for de fattige i deres region.

Kaminski siger, at hendes idé er, at doughnut skal hjælpe mange mennesker. På spørgsmålet om, hvordan det skete for hende, svarede hun, at det hele startede, da hendes klient bad hende om at lave en særlig doughnutdej, så hun kunne skjule en forlovelsesring indeni.

Fra da af udfordrede hun sin fantasi og piskede op for at skabe en virkelig hidtil uset doughnut med den perfekte kombination af smag og vision.

Dejen bruger specielt vand fra Tennessee-bakkerne, som koster $ 39 en flaske. Ud over cremen tilføjes vin fra 2008, som er perfekt kombineret med håndlavede chokoladekurver. Den hemmelige ingrediens i chokolade her er alderen balsamico.

Toppen af donut er dekoreret med 24 karat guld og sukkerdiamanter. Den første sådan doughnut tog holdet 7 timer at lave, og nu er de forbedret og klaret på cirka 4 timer.

Indtil videre har dette hold lavet omkring et dusin gulddoughnuts, og når de foretager en bestilt, laver de to til at forsøge at sikre, at de luksusvarer, de tilbyder, er den høje pris værd.

Den næste udfordring for Kaminski er den mest krydrede doughnut med hjemmelavet varm sauce og chokoladedækket skorpion på toppen.

Anbefalede: