Glorias Kost Fungerer Vidundere

Video: Glorias Kost Fungerer Vidundere

Video: Glorias Kost Fungerer Vidundere
Video: МОИ ЛЮБИМЫЕ АРОМАТЫ НА ЛЕТО-2021 2024, September
Glorias Kost Fungerer Vidundere
Glorias Kost Fungerer Vidundere
Anonim

Gloria er en af de mest naturlige og attraktive indfødte stjerner. I modsætning til de fleste af sine kolleger har sangerinden næsten ingen justeringer af sin krop og ser fantastisk ud selv ved 44 år. Bag stjernens uimodståelige vision er der dog en jerndiæt, som hun heroisk følger.

Den vigtigste del af det er faktisk den såkaldte medicinske faste, som udøveren af Labyrinth observerer to gange om året.

Et æble
Et æble

Afholdenhed fra mad varer i fire uger, i hvilket tidsrum kun te med honning og friske æbler er tilladt. At overholde et sådant indlæg kræver bestemt utrolig disciplin, men Gloria har naturligvis ikke noget problem med viljen, og resultaterne af hendes indsats er der.

Bortset fra den helende faste spiser sangeren hovedsageligt greener, som hun tager i form af forskellige lette salater. Han spiser også ost, men ikke hver dag. Det inkluderer også magert kød, magert fisk og æg i menuen.

Fisk med hvidløg
Fisk med hvidløg

Han spiser kun frugt ved frokosttid og stoler hovedsageligt på æbler, grapefrugter og appelsiner, udgiver Gallery. På denne måde spiser sangeren nyttigt, men også så forskelligartet som muligt.

Ifølge folk tæt på stjernen formåede hun at antænde sin datter Simona, som også fungerer som musiker. Den unge sanger har kæmpet for overvægtig i årevis, men nu har hun under vejledning af sin mor Glo formået at komme i form.

Anbefalede: