Lækre Og Hurtige Måltider I En Trykkoger

Indholdsfortegnelse:

Video: Lækre Og Hurtige Måltider I En Trykkoger

Video: Lækre Og Hurtige Måltider I En Trykkoger
Video: Hurtig kogning af kikærter i trykkoger - Uden iblødsætning 2024, September
Lækre Og Hurtige Måltider I En Trykkoger
Lækre Og Hurtige Måltider I En Trykkoger
Anonim

Vi kan gøre næsten alt i trykkogeren og endnu bedre, det er meget hurtigt. Bælgfrugter, der ellers kan tilberedes i timevis, koges ekstremt hurtigt i en trykkoger. Derudover er risikoen for, at noget brænder i det, meget lavere end i andre fartøjer.

Selv hvis du tilbereder kød, er det betydeligt kortere tid, hvor produktet skal tilberedes, end hvis du gør det i en almindelig gryde. Lad os se på to opskrifter med kød, der ikke kræver mange produkter, men hvis slutresultat er virkelig velsmagende:

Svinekød med grøntsager

Nødvendige produkter: 600 g svinekød, 300 g kartofler, 3 løg, 300 g courgette, 200 ml hvidvin, sort peber, dild, salt og fedt

Svinekød i en trykkoger
Svinekød i en trykkoger

Fremstillingsmetode: Skær først kødet i stykker og steg det, tilsæt derefter ternede kartofler, finhakket løg, krydderier, vin og en teskefuld vand. Luk gryden og kog i 30 minutter efter at have drejet ventilen på gryden.

I mellemtiden skæres courgette i terninger og tilsættes dem, når der er gået tredive minutter, og gryden er afkølet. Luk trykkogeren igen, og sæt den tilbage på kogepladen - når ventilen drejer igen, tæller du i 5 minutter og slukker.

Vores næste opskrift inkluderer oksekød og er især velegnet, hvis der vises uventede gæster ved din dør.

Du har brug for 600-700 gram udbenet oksekød til svinefedt. I færdige huller med en skarp kniv anbringes en fed hvidløg, et peberkorn, et lille stykke bacon.

Kalvekød i en trykkoger
Kalvekød i en trykkoger

Når du er færdig med svinefedt, skal du lade kødet være i trykkogeren, fylde det med 1 tsk hvidvin og den samme mængde vand. Du skal tilsætte salte, salt og lidt fedt og lukke låget. Kødet er klar efter 40 - 45 minutter efter at have drejet ventilen.

Kylling kogt i en trykkoger tager ikke så lang tid som svinekød og oksekød. Men vores næste tilbud vil ikke være med kød, men noget lidt anderledes - gulerødder med løg og fløde. Du forstår det i trykkoger dette produkt vil være klar på endnu kortere tid. Det er en ideel pynt til det foreslåede fedtet oksekød.

Gulerødder med løg og fløde

Nødvendige produkter: ½ kg gulerødder, 3 fed hvidløg, løg, 1 tsk mel, 2 spsk fløde, peber og salt

Fremstillingsmetode: Hak løgene fint og gryder det sammen med hvidløg. Skær gulerødderne i terninger og tilsæt løg og hvidløg, tilsæt sort peber og salt. Drys alt dette med mel og luk gryden. Ti minutter efter vendingen slukkes puljen. Vent til den er afkølet lidt, åbn gryden og hæld i en tallerken. Rør fløde inden servering.

Anbefalede: