Er Dette De Dyreste Pizzaer I Verden

Video: Er Dette De Dyreste Pizzaer I Verden

Video: Er Dette De Dyreste Pizzaer I Verden
Video: VERDENS DYRESTE FRYSEPIZZA?! 2024, September
Er Dette De Dyreste Pizzaer I Verden
Er Dette De Dyreste Pizzaer I Verden
Anonim

Pizza undervurderes ofte, betragtes som en anden fastfood, som spises hurtigt i en tredjeklasse restaurant. En restaurant i New York ændrede dog helt opfattelsen af denne pastaretten. Restauranten ligger ved bredden af East River og tilbyder pizza til tusindvis af dollars sammen med billigere saftige bøffer, skaldyr og bagværk.

Denne rigtige juvel kaldes 24 K og tilbydes for den utrolige mængde på 2000 dollars. Af en eller anden grund har restauranten dog besluttet, at den ikke behøver at give den et særligt sted i menuen og har placeret den i en sektion med specialiteter som lasagne, hvis værdi ikke overstiger 20 dollars.

Den nærige skål er lavet af Stilton-ost, fransk gåsepate og størkaviar fra Det Kaspiske Hav. Uden tvivl er det mest spektakulære dog de 24 karats spiselige gyldne flager, som pizzaen drysses med.

Og selvom denne delikatesse virker ret dyr, er det interessant, at det faktisk ikke er den mest luksuriøse pizza, der nogensinde er tilbudt / tjek de andre i galleriet ovenfor /. Husk, at for mere end syv år siden producerede den italienske kok Domenico Corola pizza til 4.200 $. Hans arbejde indeholdt hummer dyppet i brandy, rød kaviar, vildt, tomatsauce og guldpartikler.

Blandt de dyreste pizzaer, der nogensinde er lavet, er Nader Khatami, ejeren af en restaurantkæde i Vancouver. I 2012 satte han rekord for at tilbyde dyre juvelfri pizza ved at tilføje kager til en værdi af $ 450 til sin menu. Pizzaen blev kaldt C6 og var lavet af hummer, russisk, kaviar og torsk fra Alaska.

Anbefalede: