Interessante Tip Om Salt Og Dets Anvendelse

Video: Interessante Tip Om Salt Og Dets Anvendelse

Video: Interessante Tip Om Salt Og Dets Anvendelse
Video: Du kan ikke finde mere lækkert saltede tomater! Og tomater koges på bare en nat! 2024, September
Interessante Tip Om Salt Og Dets Anvendelse
Interessante Tip Om Salt Og Dets Anvendelse
Anonim

Salt er sandsynligvis et af de mest anvendte krydderier i ethvert køkken. En knivspids salt kan gøre smagen af din skål fremragende, men på samme tid, hvis du overdriver det, kan resultatet være katastrofalt.

Interessant nok er salt uforarbejdet og har en uendelig holdbarhed. På den anden side skal det forarbejdede holdes tæt lukket og forbruges inden for et år.

Fugtighed er skadeligt for salt, fordi det får det til at holde sammen og vanskeligt at bruge. For at forhindre dette problem skal du blot sætte et par riskorn i saltlage. De absorberer fugt og holder dit salt i god stand. Opbevar ikke salt i sølvtøj. Klor i saltet reagerer negativt med sølv, hvilket fører til grøn misfarvning.

Hvis du har oversaltet suppen, skal du bare tilføje skrællede og skivede kartofler i 15 minutter for at lave mad sammen. På denne måde løses problemet og suppen gemmes. For at håndtere saltede saucer skal du tilføje lidt fløde, brunt sukker eller eddike.

Brug i henhold til typen af sauce, og prøv hele tiden, mens du tilsætter ingrediensen, indtil saucen er justeret. En lille mængde usaltet, kogt hvid ris, pureret med usaltet pastavand, kan også hjælpe med saltede retter.

Til supper og retter, der har brug for lang tid på komfuret, kan du tilføje salt i begyndelsen af madlavningen. I dette tilfælde antages det, at væsken vil falde og øge saltets aroma.

Selvom en knivspids salt tilsat til brød og desserter forbedrer smagen, skal du ikke fordoble denne ingrediens, når du fordobler de andre ingredienser i opskriften.

Salt ekstraherer juice fra grøntsager. Dette er rart for nogle vandige grøntsager som agurker og aubergine, men hvis du ønsker, at svampene skal koges ordentligt, tilsæt salt i slutningen af madlavningen.

Tilsæt ikke salt, før du pisker æggehviderne. Salt trækker fugt, hvilket ikke kun øger brudtiden, men reducerer volumen, struktur og stabilitet.

Hvis du planlægger at tilsætte salt til kogende vand til pasta eller grøntsager, skal du vente, indtil vandet koger. Saltvand tager længere tid at koge.

Anbefalede: