Spar Tid I Køkkenet Med Råd Fra Jacques Pepin

Video: Spar Tid I Køkkenet Med Råd Fra Jacques Pepin

Video: Spar Tid I Køkkenet Med Råd Fra Jacques Pepin
Video: Jacques Pépin's Eggs Jeannette 2024, September
Spar Tid I Køkkenet Med Råd Fra Jacques Pepin
Spar Tid I Køkkenet Med Råd Fra Jacques Pepin
Anonim

Det sker ofte, at en person går sulten hjem og endnu ikke har forberedt et måltid til sin familie. Samtidig ønsker han, at denne skål skal være noget specielt og imponerende. Det er i sådanne tilfælde, at Jacques Pepins råd og opskrifter er til stor fordel.

Da du nemt kan finde de specifikke opskrifter til Jacques Pepins såkaldte fastfood og vælge, hvad du skal forberede til dine kære eller gæster, afslører vi blot, hvad han rådgiver om det forberedende arbejde og forberedelse af produkter og apparater. At være Brugt:

- Det er vigtigst at vælge produkter af højeste kvalitet og friske ingredienser, men heller ikke bekymre dig om, at du på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at bruge både dåse og frosne fødevarer. Ideen er at være i stand til at skabe en tilstrækkelig sofistikeret skål på den hurtigst mulige måde, som ikke kun vil imponere med sin smag, men også med sin aroma;

- Forbered på forhånd alle de produkter og redskaber, du har brug for;

- Brug mad, som du kan lægge direkte på bordet, når du laver mad.

- For at spare tid skal du dække bakkerne med aluminiumsfolie, så du ikke behøver at vaske dem grundigt bagefter.

Køkken
Køkken

- Lær at bruge den samme gryde eller gryde under madlavningen, som du hurtigt kan skylle mellem den enkelte madlavning af produkterne for ikke at samle snavsede retter, hvilket alvorligt vil begrænse den frie plads og gøre dig endnu mere nervøs;

- Nyd mens du tilbereder mad og fremhæv kvalitet, ikke kvantitet;

- Hvis du skal bruge fødevareprocessoren eller blenderen mere end én gang, skal du på forhånd tænke over, hvilke produkter du skal placere i rækkefølge, så du ikke behøver at vaske apparatet. For eksempel, hvis du har sat et mål om at lave brødkrummer til en salat eller suppe, og på samme tid vil have en færdiglavet ærtepuré, er det mest logisk at først tilberede krummerne og derefter puréen. På denne måde kan du spare dig for den irriterende vask, og nogle gange er det meget vigtigt at spare tid for at få succes i køkkenet.

Anbefalede: