Hvorfor Spilder Vi Vores Kaffe Oftere End øl

Video: Hvorfor Spilder Vi Vores Kaffe Oftere End øl

Video: Hvorfor Spilder Vi Vores Kaffe Oftere End øl
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, September
Hvorfor Spilder Vi Vores Kaffe Oftere End øl
Hvorfor Spilder Vi Vores Kaffe Oftere End øl
Anonim

Kaffe er lettere at spilde end øl, ifølge forskere fra Princeton University. Ifølge eksperterne, der gennemførte forskningen, spilder tjenerne, uanset hvor erfarne, den bitre drik meget oftere end kruset øl, skriver USA Today.

Eksperter siger, at selv den mindste ustabilitet i bevægelse får kaffe til at danne store bølger, som let kan føre til spild af drikken, selv fra en halvt tom kop. Forskere er overbevist om, at dette ikke er tilfældet med øl, og mener, at hovedårsagen til dette er tilstedeværelsen af skum i ølen.

For at teste deres hypotese gennemførte eksperter en undersøgelse, hvor de brugte billeder af ølkrus i bevægelse. Forskere påpeger, at nogle af ølglassene var skummende, og andre var uden.

Resultaterne af ekspertundersøgelsen viser, at ølkrus er meget sværere at spilde, fordi skummet forhindrer væsken i at spildes ud af glasset. Eksperter mener, at selv et meget lille lag skum kan være nok til at dæmpe de bølger, der vises under ustabile bevægelser.

Øl
Øl

Ifølge eksperter fra Princeton University absorberer skummet væskens energi, og jo tættere det er, jo lavere er chancen for, at det spildes. Den nysgerrige undersøgelse stopper ikke der - for at demonstrere deres observationer lavede eksperterne en video.

Det viser højdepunkterne i hele deres undersøgelse, og videoen blev præsenteret på det 67. kongres i American Physical Society i Hydrodynamics Section (APS), der blev afholdt i november i San Francisco.

Princeton-forskere er overbeviste om, at deres forskning ikke kun er nysgerrig, men kan være yderst nyttig ikke kun i restaurantbranchen. Ifølge eksperter vil denne undersøgelse hjælpe med at øge effektiviteten i leveringen af forskellige typer væsker.

Anbefalede: