En Solid Belønning Venter Den, Der Spiste Den Største Burrito

Video: En Solid Belønning Venter Den, Der Spiste Den Største Burrito

Video: En Solid Belønning Venter Den, Der Spiste Den Største Burrito
Video: BOOMER BEACH CHRISTMAS SUMMER STYLE LIVE 2024, September
En Solid Belønning Venter Den, Der Spiste Den Største Burrito
En Solid Belønning Venter Den, Der Spiste Den Største Burrito
Anonim

New Yorks mexicanske restaurant Don Chingon er klar til at afstå en 10-procentig andel i dets ejerskab til den mand, der formår at spise den største burrito, der er udarbejdet af kokke i restauranten.

Specialiteten vejer nøjagtigt 13 kg. Det er lavet af det typiske burritobrød, kylling, svinekød, ris, bønner, avocado, ost og salsa.

Restaurantens ledere, der åbnede for et par måneder siden i Brooklyn Park, vil arrangere en reel konkurrence mellem de deltagende, og vinderen bliver deres forretningspartner.

Ud over at spise burrito bliver deltagerne også nødt til at drikke en Margarita aromatiseret med den varmeste peber i verden.

De, der ønsker at deltage i konkurrencen, skal betale $ 150, og burritoen skal indtages inden for 1 time.

Det er forbudt at udskille kropsvæsker, da besøg på toilettet ikke er tilladt, og enhver, der græder af raseriet, diskvalificeres. Opkastning er også imod konkurrencereglerne.

Stor burrito
Stor burrito

Restauranten siger, at de ikke tager noget ansvar, hvis deltagerne på nogen måde skader sig selv. Konkurrencen finder sted den 19. oktober på restauranten i New York.

På grund af reglerne nægter fødevarebureauer i USA at støtte konkurrencen, idet de siger, at der ikke er nogen foranstaltninger for konkurrenternes sikkerhed. De tror dog, at mange mennesker vil deltage i løbet, fordi det er skandaløst og nysgerrig.

Når alt kommer til alt, hvem kan spise en 13 pund varm burrito på bare 1 time, siger George Shea fra MLE.

Manden, der formår at spise den fænomenale burrito, stiller op side om side med rekordindehaveren, der den 4. juli 2013 slugte 69 hotdogs på bare 10 minutter, hvilket var bestemt til at være en reel bedrift i håbets verden.

Anbefalede: