Kage Med Navnet På Dronningen - Apple Charlotte

Video: Kage Med Navnet På Dronningen - Apple Charlotte

Video: Kage Med Navnet På Dronningen - Apple Charlotte
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, September
Kage Med Navnet På Dronningen - Apple Charlotte
Kage Med Navnet På Dronningen - Apple Charlotte
Anonim

Efteråret er æblesæsonen og det bedste tidspunkt at lave apple charlotte - et af de mest berømte engelske kager. Det menes, at apple charlotte blev skabt i slutningen af det attende århundrede.

Charlotte er opkaldt efter dronning Charlotte, kone til George III. I det nittende århundrede optrådte variationer af charlotte - med pærer og abrikoser.

Opskriften på apple charlotte er meget let, og ingredienserne til kagen er få: fire mellemstore æbler, helst sødere, en tekop mel, fire æg, to tredjedele af en kop sukker, en vanilje, en knivspids kanel, pulveriseret sukker, en teskefuld bagepulver, en teskefuld smør.

Skræl æblerne, fjern kernen, skær den i tynde halvcirkler. I en mixer skal du slå æg og sukker, indtil det er hvidt skum, tilsæt gradvist mel, vanilje, kanel, bagepulver og sukker.

Fortsæt med at slå indtil glat. Smør en bageplade med smør, drys mel eller brødkrummer over. Hæld halvdelen af dejen, arranger æblerne og hæld resten af dejen over.

Der er forskellige versioner af tilberedningen af apple charlotte, men generelt følges en regel - kagen placeres i en ovn, der er forvarmet til hundrede og firs grader.

Bages i cirka en halv time, indtil den er gylden. Kontroller, at dejen er godt bagt med et tandstikker - hvis dejen ikke klæber til den, er kagen klar.

Når kagen er bagt, skal du ikke tage den ud af ovnen med det samme, men åbne døren og lad den stå i varmen i yderligere femten minutter.

Ellers falder det. Når kagen er klar, drys den med pulveriseret sukker og drys den med kanel. Pynt kanten af kagen med valnødder og rosiner.

Anbefalede: