Egnet Blækspruttebrødning

Video: Egnet Blækspruttebrødning

Video: Egnet Blækspruttebrødning
Video: How To Build Tropical House with Bridges over a Lake for Hamster, Fish, Turtle | Amazing Magnet 2024, September
Egnet Blækspruttebrødning
Egnet Blækspruttebrødning
Anonim

Blæksprutten du kan brød med forskellige panering. De bliver endnu smagere, hvis du forlader dem i marinaden på forhånd.

En meget simpel forsøgning er med majsmel. Blæksprutte er paneret i meget varm olie. Læg ikke mange stykker på én gang, når du panerer blæksprutter, for fedtets temperatur vil falde, og panering vil absorbere fedtet. I stedet for bløde og sprøde panerede blæksprutter vil du have fedtede og tunge panerede blækspruttebid.

En meget vellykket måde at brødfisk på er først at skrælle dem og derefter krydre dem med salt, peber og andre krydderier efter eget smag. Pisk æggehvider med en knivspids salt på sneen. Rul blæksprutten i mel og derefter i de piskede æggehvider. Panering sker i meget varmt fedt. Steg et minut, og de er klar. Lad dem tømme fedtet på køkkenpapir inden servering.

En anden egnet panering til blæksprutte er lige store dele hvidt og majsmel og lidt salt. Fluffy brødkrummer og sprød blæksprutte tilberedes med brødkrummer majsmel, citronsaft, himalayasalt og peber.

Du vil også få god panering, hvis du forbereder den med majsstivelse, mel og øl. Øl er den bedste drink til paneret blækspruttemen brugt til panering er en magisk ingrediens.

Subtiliteten ved stegning af blæksprutter er, at det er meget vigtigt ikke at overstige et minut, et minut og et halvt. Ellers får blæksprutten en gummiagtig smag. Lad blæksprutten altid dræne fedtet på papir efter oprydning.

Paneret blæksprutte kan indtages med øl eller hvidvin.

Anbefalede: