Blæksprutteblækket Lugter Af Trøfler

Video: Blæksprutteblækket Lugter Af Trøfler

Video: Blæksprutteblækket Lugter Af Trøfler
Video: HOW TO MAKE EASY SQUID INK TAPIOCA CRACKERS 2024, September
Blæksprutteblækket Lugter Af Trøfler
Blæksprutteblækket Lugter Af Trøfler
Anonim

Blæksprutte har været en yndlingsføde for menneskeheden i mange århundreder. I modsætning til rejer spises blæksprutte næsten udelukkende. Deres tentakler, kroppe, finner og endda den sorte blæklignende væske, de bruger til at jage deres fjender, bliver mad.

Det eneste, der ikke bruges, er øjnene og næsen, der ligner et næb. Når blæksprutte rengøres, gøres dette meget forsigtigt for ikke at rive posen fuld af "blæk" væske. Det er bedst, hvis du køber forrenset blæksprutte.

Det smager ikke som fisk, og dets kød ligner mere hummer. Det passer godt til ethvert produkt og er ideelt til retter og salater såvel som supper. I fastetiden spiser nogle mennesker blæksprutter, fordi de hverken er fisk eller kød.

Selve kødet er meget mørt og skal koges meget omhyggeligt. Dets protein har en sådan struktur, at kødproteinet hærder, hvis det koges i mere end tre minutter, og hvis det koges i mere end en halv time, blødgør proteinet igen. Desværre reduceres blækspruttevolumenet under mere end lang madlavning med mere end halvdelen.

Dens blæk bruges til sauce. Det maler fadet sort og giver det en smag svarende til trøfler. Meget velsmagende tørret blæksprutte, som er en ideel forretter til alle slags drikkevarer.

For at koge blæksprutter korrekt til salat, kog vand i en lille gryde, tilsæt salt, laurbærblad og sorte peberkorn. Slip blæksprutten en efter en. Når du har frigivet den første, skal du langsomt tælle til ti og fjerne med en skåret ske. Vent på, at vandet koger igen, og slip den næste blæksprutte.

Du kan slet ikke koge blæksprutter til salat, men behandle dem som følger: optøet rå blæksprutte, godt rengjort, hæld kogende vand. Efter et minut drænes vandet, og blæksprutten vandes med eddike. De er derefter klar til at blive føjet til enhver salat hel eller skåret.

Anbefalede: