Nemme Og Lækre Retter Med Svampe

Indholdsfortegnelse:

Video: Nemme Og Lækre Retter Med Svampe

Video: Nemme Og Lækre Retter Med Svampe
Video: Snyderavioli | Nem og lækker med fårekyllinger og svampe 2024, September
Nemme Og Lækre Retter Med Svampe
Nemme Og Lækre Retter Med Svampe
Anonim

Champignon skatkammer er spiselig, let at dyrke og dyrke. Af disse grunde er det også ekstremt populært i madlavning. Det nedbryder træ, der snart skal dræbes, og giver frugten store, sproglige kroppe. Det er udbredt både i Bulgarien og rundt om i verden. Bor i løvskove.

En af de hurtigste og nemmeste opskrifter med svampeslagteri, er den til:

Brønde med sauce
Brønde med sauce

Paneret svampeslagteri

Svampene vaskes. Lav en blanding af majsmel, bagepulver, hvedemel og tapiocamel, tilsat salt og peber efter smag. Anbring isterninger i melblandingen og bland med lidt koldt vand. Målet er at opnå en blanding af klumper. Olien opvarmes. Rul hver svamp godt i brødkrummerne og steg i dybt fedt. Du ved, at svampene er klar, når de bliver gyldenbrune.

En anden opskrift, ekstremt let og lækker, er til:

Svampe Kladnitsa
Svampe Kladnitsa

Champignonsvamp i hvidvinssauce

Til det har du brug for:

10 stk. svampeslagteri, 1 kop mel, hvidløgspulver, salt og peber, ¼ kop citronsaft, 1 tsk. revet citronskal, basilikum, persille, 3 spsk. hvidløg, 1 spsk. smør, 2 spsk. olivenolie, 1 glas hvidvin

Fremstillingsmetode: Melet blandes med hvidløgspulver, salt og peber. Svampene vaskes og dyppes en efter en i blandingen. Steg derefter i fedt.

Svampe lager i olie
Svampe lager i olie

Når de er klar, skal du tage dem ud og i samme gryde stege hvidløg i olivenolie og smør, indtil det er blødt. Hæld vinen i den for at undgå forbrænding. Lad det simre i 2-3 minutter, indtil alkoholen fordamper. Når dette sker, skal du fjerne det fra varmen og tilsætte citronsaft og kogt pasta. Lad saucen suge op. Tilsæt finhakket urter, citronskal og hakkede stegte svampe.

For elskere af krydret kan vi tilbyde:

Krydret skål med svampe

Du mangler:

250 g svampe, asparges, 2 æg, peberfrugter, hollandsk ost

Fremstillingsmetode: Vask og hak svampene. Stew dem i deres egen sauce, tilsæt derefter asparges og piskede æg blandet med finhakket peber. Den resulterende blanding hældes i en ildfast fad og dækkes med ost. Skålen bages i en lav ovn i ca. 15 minutter. Serveres varm.

Anbefalede: