En Kvinde Slugte 6 Kilo Kød På 20 Minutter

Anonim

Et løb fik en kvinde til at spise seks kilo kød på bare 20 minutter. Løbet fandt sted i Amarillo, Texas, på en restaurant med det mindeværdige navn "The Great Texas Ranch."

Vinderen kaldes Molly Schuler og ud over de tre to-pund steaks spiste amerikaneren tre portioner af følgende: salater, bagte kartofler, rejercocktails og ruller.

Dette er ikke Mollys første sejr i en sådan konkurrence - i maj 2014 satte hun rekord ved at spise sin første portion på kun 4 minutter og 58 sekunder.

Hendes bemærkelsesværdige rekord blev forbedret af sig selv - i det nuværende løb slugte Molly den første del på bare 4 minutter og 18 sekunder.

Damen sagde, at hun ville spise endnu en fjerde bøf, men hun følte sig dårlig og besluttede at nægte den. Vinderen af den usædvanlige konkurrence er fra Sacramento, Californien og deltager generelt i sådanne konkurrencer regelmæssigt.

Hotdog
Hotdog

Sidste år dukkede Molly op konkurrence om håb i Philadelphia. Der formåede hun at sluge 363 kyllingevinger på bare en halv time.

Håbekonkurrencer er ganske populære i USA - hvert år den 4. juli (uafhængighedsdagen) er der en konkurrence om håb med hotdogs.

Sidste år formåede Michelle Lescaut, der vejer cirka 50 kg, at slå alle sammen og sluge 28 pølser på cirka ti minutter. Med denne præstation formåede Michelle imidlertid kun at bestå kvalifikationsrunden og tilmelde sig det sidste løb den 4. juli.

Kvalifikationen fandt sted i Chicago, og den skrøbelige amerikaners hovedrival viste sig at være Eric Booker. Booker mister løbet bogstaveligt på grund af en pølse.

Vinderen forklarer, hvilken taktik hun bruger for at få succes - først tager hun pølsen ud, smelter brødet i vand for at blødgøre det og spiser dem separat. Ved denne konkurrence gjorde arrangørerne det så svært som muligt for deltagerne, fordi de skålede brødet i en brødrister, hvilket gør dem sværere.

Ved den traditionelle uafhængighedsdags hotdog-konkurrence tabte den 30-årige løbet og vinderen for ottende gang i træk var Joey Honest.