Dette Er Den Mest Kaloriske Dessert I Verden

Video: Dette Er Den Mest Kaloriske Dessert I Verden

Video: Dette Er Den Mest Kaloriske Dessert I Verden
Video: НИЗКОУГЛЕВОДНЫЙ ПП торт Молочная девочка! ПП рецепты ДЛЯ ПОХУДЕНИЯ 2024, September
Dette Er Den Mest Kaloriske Dessert I Verden
Dette Er Den Mest Kaloriske Dessert I Verden
Anonim

Indtil videre har ingen været i stand til at sende den perfekte løsning dessert Romerriget. Det er defineret som den mest kaloriske delikatesse i verden, fordi den kombinerer 4 vafler og 18 skeer is.

Desserten tilberedes i Cardiff, UK, og mange kunder er ikke tilfredse med kun de to ingredienser, men bestiller også en dekoration af chokoladebarer, topping, frugt og stykker brownie.

Den søde fristelse indeholder rekord 3854 kalorier. Det gør det til den største sukkerbombe, ifølge Thomson Lakes.

Vi er ikke fans af balance og halvbagt ting. Min far sagde altid, at hvis jeg vil gøre noget rigtigt, skal jeg investere al min energi, entusiasme og ressourcer, siger skaberen af kagen, Chef Mandyp.

Han delte også, at ideen kom til ham, efter at han fandt ud af, hvor mange mennesker, der har mistet kontakten med barnet i sig selv og troede, at en bid dessert kunne give dem mulighed for at vende tilbage til deres lykkeligste år.

Kokken siger også, at desserten forener mennesker, fordi ingen kan spise den alene, den bestilles af et helt firma.

Med hensyn til kalorier konkurrerede den britiske skål med Supreme Melba, tilberedt i Bangkok, og en to kilo pandekage, som tilberedes på en café i Zagreb. Imidlertid kunne begge desserter ikke slå det romerske imperium med hensyn til sukkerindhold.

Anbefalede: