Ananas Diæt

Video: Ananas Diæt

Video: Ananas Diæt
Video: Stärkster Bauchfett-Brenner-Getränk Verliere 15KG | 30LBS IN 2 WOCHEN 2024, September
Ananas Diæt
Ananas Diæt
Anonim

En af de mest effektive og lækre kostvaner er ananas diæt. Det observeres i fem dage og hjælper med at tabe omkring fire pund. Selvom ananas er en sød frugt, indeholder et hundrede gram den kun seksoghalvtreds kalorier.

Ananas indeholder enzymet bromelain, som fremskynder proteinforarbejdningen. Det er kendt som enzymet slankende, da det forbedrer virkningen af mavesaft.

Under kosten anbefales det at drikke to liter vand om dagen og spise fire måltider - to morgenmad, frokost og middag.

Den første morgenmad består af 100 gram finhakket ananas, der blandes med 100 ml skummet yoghurt og 2 teskefulde havregryn. Denne lækre morgenmad indeholder 170 kalorier.

Ananas diæt
Ananas diæt

Den anden morgenmad, som indtages før frokost eller om eftermiddagen, består af et hårdkogt æg og et stykke rugbrød, tyndt smurt med smør, hvorpå der lægges et stykke laks på 20 gram. Denne morgenmad indeholder 220 kalorier.

På den første dag kosten spiser frokost, der kun indeholder ris kogt med karry. Til middag skal du spise to kogte kartofler, der skrælles og blandes med 100 gram hakket ananas og 50 ml skummet yoghurt.

Frokost den anden dag er 250 gram ristet hvid kylling garneret med rå ananas. Middag er en salat med 100 gram rejer, 100 gram ananas i terninger, en halv stilk grøn selleri, finhakket, en halv agurk i skiver. Krydder salaten med en spiseskefuld mayonnaise, salt og peber.

På den tredje dag Frokost er en farverig salat med 100 gram ananas, 4 blade salat, en halv rød peber og to tomater. Skær alt og bland i en skål, tilsæt finhakket hvidløg, salt og en kvart spiseskefuld sennep blandet med citronsaft og olivenolie.

Til middag skal du forberede 100 gram kalkunbryst, som steges med en spiseskefuld finhakket løg. Tilsæt lidt vand, salt og lad det simre i fem minutter under et låg. Forbrug ananas i tern og to skiver rugbrød.

Frokost på den fjerde dag er en kyllingesalat. Skær i pinde 100 gram kogt hvid kylling. Bland med 100 gram ananas i terninger og 3 salatblade, skåret i løs vægt. Tilsæt to spiseskefulde mayonnaise og to spiseskefulde ærter på dåse. Middagen er selleri fløde suppe og 100 gram ananas til dessert.

På den femte dag spis frokost med to små ostekager, og aftensmad er 2 spsk ris blandet med 100 gram ananas, skåret i terninger.

Anbefalede: