Fastfood Til Sultne Mennesker

Indholdsfortegnelse:

Video: Fastfood Til Sultne Mennesker

Video: Fastfood Til Sultne Mennesker
Video: 6 Healthy Fast Food Hacks 🍔 2024, September
Fastfood Til Sultne Mennesker
Fastfood Til Sultne Mennesker
Anonim

Måske er du blandt denne gruppe mennesker, der dør af sult om morgenen og drømmer om at få deres morgenmad klar, når de står op. Hvad kan du forberede dig hurtigt om morgenenså du har lækker og nærende mad?

Vi har valgt et par ideer til nærende og hurtig morgenmad til de sultne ligesom dig. Personligt er vores favorit i så mange år den hyggelige tallerken, der består af 1-2 kogte æg, skiver smør sammen med hakkede tomater eller agurker. Tilsætningsstoffer som ost og din yndlings hjemmelavede pølse er finishen på denne lækker morgenmad.

Havregryn

Det klassiske morgenmadstilbud med havregryn er ikke tilfældigt. Dette er en af de hurtigste, mest nærende og sundeste snacks. Det tager kun et par minutter at forberede sig. Varm to frisk mælk eller vand i et minut og hæld en skål havregryn. Skær en banan indeni, tilsæt rosiner eller frugt efter ønske.

Du kan nu spise. Hvis du foretrækker yoghurt, skal du først blande havregryn med lidt varmt vand og derefter tilføje mælken. Dette sparer dig tid til langvarig gennemblødning af nødderne. Det er en meget god idé at tilføje en teskefuld tahini til din havregryn til morgenmad.

For at tjene mere jo hurtigere din morgenmad er klar, vælg fint havregryn. Folk, der foretrækker at spise salt om morgenen, kan prøve et usædvanligt tilbud - havregryn blødgjort i lidt varmt vand tilsat olivenolie, ost eller gul ost og paprika.

Pølse med modne bønner

Pølser til morgenmad
Pølser til morgenmad

Dette er en salt morgenmad, der tilberedes super hurtigt, du vil føle dig meget mæt og vil give en stor mængde protein. Vores forslag er at forberede produkterne i en gryde. Vælg kogt pølse, som skal steges let på alle sider på få minutter. Bønnerne skal også forkoges, så den bedste mulighed er at få dåse bønner. Hæld den omkring pølsen, og vent kort, indtil den bliver varm. Du kan skære pølsen i stykker for at smage bønnerne bedre. Tilsæt krydderier efter ønske.

Bacon med røræg

Bacon med æg til en hurtig morgenmad
Bacon med æg til en hurtig morgenmad

Masser af nærende morgenmadgiver energi til hele dagen. Bag den skivede bacon i en gryde i tre minutter. Pisk æggene rundt om det, og rør, indtil de er brune. Sæt med salt og krydderier - efter eget valg. Mens kogepladen er varm, kan du bage to skiver i samme gryde. Din tallerken bliver fuld på nøjagtigt fem minutter.

Rå sandwich

Nyttig sandwich til en hurtig morgenmad
Nyttig sandwich til en hurtig morgenmad

Foto: Iliana Parvanova

Hvis du ikke kan vente på selv disse snacks, kan du altid lave en hurtig sandwich i en salt eller sød version. Forskåret brød sparer dig tid. Smør med smør og tilsæt revet gul ost, ost, marmelade, honning, chokolade, jordnøddesmør eller et andet produkt - uanset hvad du foretrækker.

Anbefalede: