Uegnede Fødevarer I Henhold Til Stjernetegnet

Indholdsfortegnelse:

Video: Uegnede Fødevarer I Henhold Til Stjernetegnet

Video: Uegnede Fødevarer I Henhold Til Stjernetegnet
Video: Stjernetegn: Væren 2024, September
Uegnede Fødevarer I Henhold Til Stjernetegnet
Uegnede Fødevarer I Henhold Til Stjernetegnet
Anonim

De valg, vi træffer, er hver dag. Når vi skal træffe en vigtig beslutning om vores karriere eller personlige liv, konsulterer vi ofte astrologi i håb om at finde ud af, at stjernerne er venlige over for os og vil understøtte vores valg. Hvorfor ikke spørge dem om hverdagens beslutninger, såsom mad.

Vores smag er den afgørende faktor, når vi vælger, men vi kan også foretage et mere uventet træk ved at vælge mad i henhold til dens stjernetegn. Især når det kommer til ting, der er gode at udelukke fra din diæt. Dette kan have uventet gode sundhedsmæssige fordele. Lad os se hvilke fødevarer med hvilket stjernetegn ikke forstås ingen måde.

Stenbukken

Brændte nødder er ikke for folk med dette tegn. De skal være forsigtige, især hvis de er saltet. Alkohol anbefales heller ikke.

Tyren

En stjernetegn er blevet tildelt en vanskelig beslutning. Rådgivningen er at opgive en reel kulinarisk fristelse, alles yndling - pommes frites.

kartofler er skadelige for stjernetegnet Tyren
kartofler er skadelige for stjernetegnet Tyren

tvilling

Forarbejdede fødevarer, kaffe og alle slags slik med raffineret sukker er ikke et godt valg for Gemini.

Krabbe

Krabber er ikke født til at spise fede fødevarer såvel som pasta.

Jomfruen

Fedt kød anbefales heller ikke til jomfruer. Dette tegn kan tilskrives en vegetarisk diæt eller i det mindste tage nogle dage for en sådan diæt.

Skytten

Skytten skal ikke fristes af pølser og bagværk. Hvis han er fan af dem, bliver han nødt til at rette sin interesse mod noget andet.

Vandmanden

Det er dårligt for dem, der hører til dette stjernetegn med hensyn til mad. At friste alle med chokoladeprodukter og kaffe er ikke en god idé.

Leo

Løver er gode til at erstatte æg, ost og gul ost med alternative fødevarer. Disse er ikke egnede til dem.

Vædderen

Krydret er skadeligt for stjernetegnet Vædderen
Krydret er skadeligt for stjernetegnet Vædderen

Den krydrede krydret smag er en favorit for mange mennesker. Desværre skal Vædderen finde en anden yndlingssmag. Salt anbefales heller ikke.

Skorpionen

Krydderier giver en utrolig aroma og smag til mange fødevarer, men Scorpios kan ikke nyde dem, fordi de har en dårlig effekt på deres mave. Mejeriprodukter er heller ikke at foretrække.

Fisk

Denne stjernetegn skal fratages madtilberedt med gær, salte og fede retter.

Vægt

Fed kød og sodavand er ikke et godt selskab for Libra-bordet.

Vædderen ernæringseksperter anbefaler at fokusere på lam og sæsonfrugter. Jomfruen til at fokusere på nødder, kikærter, bønner, abrikoser. Vægten vil føle sig godt, hvis du satser på frugt og grøntsager. For skorpioner er vandmeloner, courgette og fisk. Skytten vil gøre et godt valg med datoer, surkål og ristede kastanjer. Hvis du følger enkle tip, kan du undgå fødevareallergi.

Anbefalede: