Vi Drikker Den Billigste øl Og Kaffe I Europa

Vi Drikker Den Billigste øl Og Kaffe I Europa
Vi Drikker Den Billigste øl Og Kaffe I Europa
Anonim

En Eurostat-undersøgelse viste, at bulgarere drikker den billigste øl og kaffe i Europa. Dataene blev præsenteret efter en detaljeret undersøgelse af prisforskelle på det gamle kontinent.

Undersøgelsen viste også, at hvis du er en ølelsker, kan et land som Island ødelægge dig, for i dette land er drikkevarepriserne ret høje.

Eurostat-data viser, at prisforskellene for nogle fødevarer i Europa ikke er så store, men for andre varer - forskellen er imponerende.

For eksempel koster et kilo kyllingebrystfilet i Polen 3,92 euro, i Bulgarien er gennemsnitsprisen på kyllingebryst 5,22 euro, i Belgien - 11,69 euro, i Finland - 13 euro og i Luxembourg - 14,50 euro.

Den billigste olivenolie fås i Spanien, hvor en flaske på en liter koster i gennemsnit 2,68 euro, i Grækenland tilbydes olivenolie til 5,32 euro, i Belgien - 11,69 euro, i Luxembourg - 14 euro, og i Bulgarien den gennemsnitlige pris af en flaske olivenolie er 7 euro.

Øverst på listen for de lande, hvor det billigste sukker sælges, var Tjekkiet, Tyskland, Spanien, Holland og Polen, hvor et kilo sukker er under en euro.

kaffe
kaffe

Til sammenligning sælges sukker i Bulgarien for 1,17 euro. Det dyreste sukker er i Cypern, hvor der tilbydes et kilo til 1,45 euro.

På den anden side har Bulgarien toppet placeringen for billig øl, og det anslås, at en liter mousserende drikke i vores land koster i gennemsnit 95 euro, mens prisen i noget andet europæisk land ikke falder under et euro.

Tæt på vores ølpriser er også i Polen, Slovakiet, Litauen, Tyskland, Tjekkiet og Belgien, hvor drikken sælges for mellem 1,21 euro og 1,55 euro.

Det europæiske land, hvor øl er dyrest, er Island, hvor en liter drik koster 5,70 euro.

Island efterfølges af Tyrkiet, hvor øl er lidt over 3 euro efterfulgt af Luxembourg, Malta og Cypern med ølpriser på omkring 2 euro.

I Bulgarien drikker vi den billigste kaffe til en kop på 54 euro.

Den dyreste kaffe fås i henholdsvis Schweiz og Grækenland for henholdsvis 3,29 og 2,89 euro pr. Kop.

Anbefalede: