Flere Måder At Lave Pandekager På

Video: Flere Måder At Lave Pandekager På

Video: Flere Måder At Lave Pandekager På
Video: Flere i arbejde - fra passiv forsørgelse til arbejde 2024, September
Flere Måder At Lave Pandekager På
Flere Måder At Lave Pandekager På
Anonim

Tynd, tyk, sød, salt - pandekagen er en favorit over hele verden. I nogle lande tilberedes den i en gryde, i andre - fra kartoffeldej, i andre serveres den med frugt. Til morgenmad, frokost eller middag vil pandekager gøre dig mæt og tilfreds.

Opskrifter til pandekagen findes i kogebøger fra det 15. århundrede. I dag er det blevet en international skål, der pryder bordet for folk med forskellige nationaliteter og racer. Og mens mange mennesker tror, at pandekager fremstilles på samme måde overalt, er det slet ikke tilfældet.

Til almindelige pandekager, da vi spiste mere end en gang søndag morgen, har du brug for 100 ml mælk, 1 æg, 1 spsk. mel, 1 vanilje og en knivspids bagepulver.

Ægget er slået godt. Tilsæt melet, en knivspids salt og bagepulver og omrør. Tilsæt mælken i en tynd strøm. En medium-sjælden gylle skal opnås. Smør en godt opvarmet gryde. Tag en skefuld af pandekageblandingen og hæld i panden i et tyndt lag.

Ingredienserne til den sprøde franske pandekage er 150 ml frisk mælk, 2 æg, 3 spsk. mel, 60 g smør.

Pisk æggene, tilsæt derefter melet og bland godt igen. Tilsæt mælken. Læg smørret i en stor gryde og læg det i en forvarmet ovn, og vent på, at det smelter og opvarmes godt, hæld derefter blandingen og bages i 10 minutter.

En anden interessant type er rispandekager. For at fremstille dem skal du bruge 150 g rismel, 3 æggehvider, 1 vanilje, 150 ml mælk og 2 tsk. sukker.

Hjemmelavede pandekager
Hjemmelavede pandekager

Ikke mindre berømt er de amerikanske pandekager, der længe har fået verdensomspændende anerkendelse. For at forberede dem har du brug for 1 tsk. mel, 1 tsk. yoghurt, 1 æg, 2 spsk. olie, 1 tsk. sukker.

Pisk æggene sammen med sukkeret og en knivspids salt. Bland en halv kop yoghurt med en teskefuld bagepulver, tilsæt derefter det piskede æg.3 Tilsæt olien, bland godt, indtil det bliver en homogen blanding, og tilsæt nok mel til at lave en kagelignende blanding. Forbered pandekagerne i en tør teflonpande, hæld 1 spiseskefuld af blandingen.

Du kan ikke lade være med at prøve nogle afprøvede og testede opskrifter på pandekager som Suzette-pandekager, diætpandekager, klidpandekager, havregrynpandekager, fluffy amerikanske pandekager, franske pandekager.

Anbefalede: