Flere Måder At Bevare Peber På Om Vinteren

Indholdsfortegnelse:

Video: Flere Måder At Bevare Peber På Om Vinteren

Video: Flere Måder At Bevare Peber På Om Vinteren
Video: Varme peberfrugter i honningmarinade til vinteren 2024, September
Flere Måder At Bevare Peber På Om Vinteren
Flere Måder At Bevare Peber På Om Vinteren
Anonim

Utvivlsomt peberfrugter er en af de mest forbrugte og nyttige grøntsager. Med efterårets tilgang aromaen af ristede peberfrugter oftere og mere ofte begynder det at blive mærket af hjem. Feltet til fremstilling af lækre peberfrugter er ret bredt - fyldte peberfrugter med hakket kød og ris, burek peberfrugter, fyldte peberfrugter med æg og ost, mish-mos, stegte peberfrugter med tomatsauce, og hvorfor ikke bare en salat med peber og løg til din favoritdrink.

Det er at foretrække til konservering at vælge kødfulde røde peberfrugter.

Dåse peber uden skrælning

Den første mulighed for dåse peberfrugter, som vi tilbyder, er for uskrællede ristede peberfrugter i krukker. Du har brug for peber og salt.

Vi renser peber og bager den. Arranger krukker hver peber, efter at den er bagt, salt med 1 tsk. salt, luk med hætter og steriliser i 30 minutter efter kogning af vandet.

Dåse skrællede peberfrugter

Peberfrugter til vinteren
Peberfrugter til vinteren

Foto: Tsvetomir Nikolov

Det kan også dåse skrællede peberfrugter. Proceduren er den samme - skræl bare peber, arranger den tæt i krukken og steriliser i 20 minutter.

Dåse peber uden sterilisering

Ristede peberfrugter i krukker
Ristede peberfrugter i krukker

Foto: Annabel

Den anden mulighed er peber uden sterilisering. Til dette har du brug for peber, salt 2 aspirin.

I bunden af hver krukke anbringes en aspirin, arrangeres peberfrugterne umiddelbart efter stegning, tilsæt salt og top med knust aspirin. Vend krukkerne på hovedet og lad dem køle af.

Dåse syltede peberfrugter

Til opskriften på syltede hele peberfrugter har du brug for:

Kødagtige røde peberfrugter - 8 kg

Vand - 1 liter

Eddike - 1 liter

Sukker - 500 g

Salt - 250 g

Olie - 250 ml

Læg vandet, eddike, sukker, salt og olie i en gryde. Sæt komfuret på. Når det koger, dyppes de skrællede peberfrugter i et par sekunder. Tag dem ud med en skåret ske og læg dem i krukker. Fordel marinaden jævnt i alle krukker.

Marineret ristet peber salat

Pebersalat i krukker
Pebersalat i krukker

En anden mulighed for konservering af peberfrugter til vinteren er klar marineret salat af ristede peberfrugter. Forberede:

Peberfrugter - 5 kg

Hvidløg - 2 hoveder

Sukker - 1/2 tsk.

Eddike - 1/2 tsk. skyldig

Olie-3/4 tsk.

Persille

Sol

Vask og rens peber fra frøene. Bag det og læg det i en skål med låg til gryderet. Skræl det derefter og lad det dræne. I løbet af denne tid forbereder vi marinaden. Bland sukker, eddike, olie og salt i en dyb gryde. Rør godt for at smelte saltet og sukkeret.

Skær peberfrugterne i stykker og tilsæt til marinaden. Tilsæt hakket persille og hvidløg, rør igen. Fordel pebersalaten i krukker, luk med låg og steriliser i ca. 20 minutter.

Disse er nogle af de mest foretrukne og forberedte muligheder for konservering af peberfrugter fra vores bedstemødre og mødre.

Anbefalede: