Tre Ideer Til, Hvordan Man Laver Fantastiske Hjemmelavede Pølser

Indholdsfortegnelse:

Video: Tre Ideer Til, Hvordan Man Laver Fantastiske Hjemmelavede Pølser

Video: Tre Ideer Til, Hvordan Man Laver Fantastiske Hjemmelavede Pølser
Video: Lav dine egne hjemmelavede Salsiccia pølser 2024, September
Tre Ideer Til, Hvordan Man Laver Fantastiske Hjemmelavede Pølser
Tre Ideer Til, Hvordan Man Laver Fantastiske Hjemmelavede Pølser
Anonim

Pølser er blandt de mest populære bulgarske delikatesser. Sammen med pølser, blodpølser, bahura og alle andre typisk bulgarske specialiteter er de regelmæssigt til stede ved det bulgarske bord.

Uden tvivl er de mest lækre pølser dog de, du tilbereder selv, i det mindste fordi du ved nøjagtigt, hvad de indeholder. Og du kan også krydre dem, som du vil, og de passer perfekt til din smag.

Derfor tilbyder vi her 3 ideer til, hvordan man laver hjemmelavede pølser:

Almindelige pølser

Nødvendige produkter: 4 kg svinekød, 1 kg bacon, 10 g nitrat, 125 g salt, salt, sort og rød peber efter smag, eventuelt spidskommen og lidt finhakket løg, svinetarme til fyldning.

Sudzhuk
Sudzhuk

Fremstillingsmetode: Hak kødet og bacon fint, og bland det sammen med krydderierne. Svinekødets tarme er fyldt med denne blanding, pølser dannes og hænges til tørre indtil de er fuldt kogte.

Hvidløgspølser

Nødvendige produkter: 4 kg svinekød, 1 kg bacon, 125 g salt, 10 g nitrat, salt, peber og knust hvidløg efter smag, svinekødstarme til fyldning.

Fremstillingsmetode: Kød og bacon er finhakket, og alle krydderier tilsættes dem sammen med nitrat og hvidløg. Det smager godt, og blandingen lades stå natten over, indtil alle aromaer er absorberet. Svinekødets tarme fyldes derefter med den og efterlades på et tørt, men ventileret sted, indtil de er helt tørre og egnede til forbrug.

Sudjuk med vin
Sudjuk med vin

Krydret fårekød

Nødvendige produkter: 5 kg fårekød, 5 g sukker, 115 g salt, 5 g nitrat, et par peberfrugter, salte og peber efter smag, oksekødstarme til fyldning.

Fremstillingsmetode: Kødet renses for sener og skind, skæres i små stykker og anbringes i en emaljefad. Drys med sukker, salt og nitrat og lad det hælde i den skrå skål til dræning.

Efter 4 dage tilsættes de resterende krydderier sammen med finhakket peberfrugt. Hele blandingen gennemgår en kødkværn flere gange, bliver i yderligere 12 timer og fylder tarmene med den, der er formet som pølser. Lad det tørre, rullende hver 3. dag.

Anbefalede: