Spektakulære Påskeæg Med Neglelak

Video: Spektakulære Påskeæg Med Neglelak

Video: Spektakulære Påskeæg Med Neglelak
Video: DIY: Påskepynt - æggedyp i neglelak 2024, September
Spektakulære Påskeæg Med Neglelak
Spektakulære Påskeæg Med Neglelak
Anonim

Påsken ligger foran os. Vælg en dag og mal æggene effektivt med neglelak.

Æg kan males enten på torsdag eller på lørdag. Uanset hvilken dag du tager dig tid til denne vigtige opgave, er dit mål - at male de kogte æg i de mest farverige, finurlige og interessante farver og former.

Tiden presser dig, og lige uden for døren er en af de mest respekterede kristne helligdage - påske. Hvis du er klar til udfordringer, så tag vores og mal påskeægene med neglelak.

Damer, der ønsker, at deres manicure skal være godt dekoreret, har bestemt praktiseret denne metode. Men selvom du aldrig har påført neglelak før, bliver det ikke så svært. Alt du skal gøre er at følge trinene, som vi viser dem her. Bevæbn dig selv med tålmodighed, vær kreativ og vær meget forsigtig. Lad os starte det utraditionelle maleri - nu!

Æg skal være hårdkogte. Kun dem uden revner er malet. Dette er især vigtigt, når du maler med neglelak. Du har også brug for silikonehandsker, et tandstikker eller en træspyd, en dyb skål, helst plast, et par farver af dine yndlings neglelak, et ægbakke og 400 g vand ved stuetemperatur. Metoden til dekoration er som følger:

Hæld vandet i skålen. Tag handskerne på, og åbn den første neglelak. Hæld en bølget lille mængde på vandet. Åbn en anden blomst og spred et par dråber af den på vandet. Hvis du vil have et mere farverigt resultat, kan du tilføje en tredje og fjerde farve.

Spred lakken med glatte bevægelser for at opnå mønstre eller bestemte former. Hvis du vil tegne en blomst, skal du hælde lakken i en cirkel. Brug derefter pinden til at trække kanterne til midten af cirklerne - ekstremt let og smuk.

påskeæg
påskeæg

Foto: ANONYM

Grib ægget med et let twist, nedsænk det i vand til midten og fjern det efter 2-3 sekunder. Mønsteret holder fast på overfladen og tørrer efter ca. 5-10 minutter. Når det er tørt, tag det i den farvede del og gentag proceduren, og mal også den anden side. Så dekorationen er nu officielt færdig.

Resultaterne af at male æg med neglelak er fantastiske. Det ikke-traditionelle look vil helt sikkert skinne på festbordet. Disse smukt dekorerede æg har kun en ulempe - de er ikke spiselige.

Anbefalede: