Hvad Man Skal Lave Mad Med De Resterende Påskeæg

Indholdsfortegnelse:

Video: Hvad Man Skal Lave Mad Med De Resterende Påskeæg

Video: Hvad Man Skal Lave Mad Med De Resterende Påskeæg
Video: Превосходные БАКЛАЖАНЫ на зиму. Такого Вы еще точно не пробовали! 2024, September
Hvad Man Skal Lave Mad Med De Resterende Påskeæg
Hvad Man Skal Lave Mad Med De Resterende Påskeæg
Anonim

I påsken supplerer næsten hver husstand mængden af malede æg. Derfor får vi efter ferien et dusin æg, som vi spekulerer på, hvad vi skal gøre. Her er nogle praktiske og lækre ideer hvad man skal gøre med resten af påskeægene:

Morgenmad med æg

Morgenmad - Få mest ud af dine æg ved at lave en lækker morgenmad til dig og din familie. I stedet for at lave mad igen efter ferien, skal du skære en bagel i skiver og smøre hvert stykke let med smør eller olivenolie. Arranger et stykke tomat, et stykke æg og et stykke mozzarella ovenpå. Bag skiverne i en moderat ovn i ca. 5 minutter, indtil mozzarellaen er smeltet.

Frokost med æg

Frokost med æg
Frokost med æg

Frokostmenuen er også velegnet til genopretning af æg. Du kan lave lækre sandwicher af fuldkornsbrød med ægsalat eller med kogt ægpate, flødeost og lidt mayonnaise. For en bedre smag, tilsæt salatblade til sandwichen.

Hors d'oeuvres med æg

De horder, der kan tilberedes med kogte æg, er ekstremt mange. Med lidt fantasi kan du fremstille ekstremt legende og interessante ællinger, kyllinger og mus samt forberede smukke blomster af dem.

Fyldte æg

Fyldte æg
Fyldte æg

Pynt med mayonnaise og passende krydderier. Fyldte ægopskrifter kan få en appetitlig og anderledes smag, hvis du lægger lidt fantasi.

Æg salat

Æg salat
Æg salat

Typerne af ægsalater er ekstremt mange. Kogte æg er en ekstremt god kombination med saucer og grøntsager.

Lav en salat med æg, salat og tun, og du kan tilføje blå ost og krutoner. De passer godt sammen med friske løg, oliven og agurker samt en "sideskål" til guacamole eller pesto.

Forretter med æg

Forretter med æg
Forretter med æg

Foto: Elena Stefanova Yordanova

Æg marineret i eddike, salt, løg, krydderier og vand er den perfekte øl-forretter. Efter hældning af marinaden efterlades æggene i 1 nat i mørket og køligt. Specialiteten spises den næste dag.

Pandekage

Pandekagekage med æg
Pandekagekage med æg

Foto: Viktoriya Afzali

Til pandekagekagen har du brug for 3 påskeæg, pickles og skinke. Produkterne er opstillet mellem pandekagebakkerne og toppet med mayonnaise sauce, der dækker pandekagerne. Den salte kage er velegnet til både en forretter og en hovedret.

Ud over disse opskrifter kan de resterende påskeæg medtages i enhver opskrift, der tillader dette. Endelige ingredienser til lækre grøntsagssupper eller som en tilføjelse til kødspecialiteter som Stephanie-rulle, fyld og andre - kogte æg forbliver ikke ubrugt.

Anbefalede: