Lynx Slik Til Julestemning

Video: Lynx Slik Til Julestemning

Video: Lynx Slik Til Julestemning
Video: LinxЛинкс (eng sub/русские субтитры) 2024, September
Lynx Slik Til Julestemning
Lynx Slik Til Julestemning
Anonim

Til jul er los slik en del af festånden. De er populære over hele verden på grund af deres nemme tilberedning, behagelige smag og festlige udseende.

Linzer kager er to cookies limet med syltetøj eller marmelade, hvis top har et hul i midten. Drys med pulveriseret sukker. Marmeladen er traditionelt rød.

Dejen til loskager er speciel og smelter i munden. Sliket såvel som loskagen, også kendt som loskagen, som blev opfundet før dem, er opkaldt efter den østrigske by Linz.

Wienerbrøddej
Wienerbrøddej

Lyntert er den mest berømte kage i verden. Det tilberedes af dejen, der smelter i munden, hvorpå syltetøj spredes, og toppen er dækket med et gitter dej. Massedistributionen af lodtertærte og slik begyndte i det XIX århundrede.

Nødvendige produkter til fremstilling af los slik: 125 gram smør, 1 kop sukker, 2 æg, en halv teskefuld mandelessens, 2 kopper og en halv mel, en knivspids salt, 1 tsk bagepulver, en halv teskefuld kanel, 1 kop knust chokolade, pulveriseret sukker, 8 spsk. jordbærsyltetøj.

Sød Linzer
Sød Linzer

Pisk smørret med sukkeret. Tilsæt æggene en efter en, tilsæt mandelessensen. Melet blandes med kanel, salt og bagepulver. Tilsæt lidt med smørret og rør. Lad det stå i køleskabet i en time.

Dejen er opdelt i to. Den ene del rulles ud, og cirkler eller hjerter eller andre former skæres efter ønske. Forme skæres også fra den anden del af dejen, men huller skæres i midten ved hjælp af en fingerbøl. Lynx slik kan være stjerner, klokker, diamanter - uanset hvilke former du har.

Bages i ti minutter i en forvarmet 180 graders ovn. Fjern, afkøl, spred hele kagerne med chokoladen smeltet i et vandbad, top med syltetøj og dæk kagerne med et hul. Drys med pulveriseret sukker.

Lynterten er lavet på samme måde. Dæk panden med den samme dej, top med smeltet chokolade, syltetøj og dæk med et gitter dej.

Anbefalede: