En Hurtig Forretter Med Radiser Af Jacques Pepin, Som Vil Fortrylle Dine Gæster

Indholdsfortegnelse:

En Hurtig Forretter Med Radiser Af Jacques Pepin, Som Vil Fortrylle Dine Gæster
En Hurtig Forretter Med Radiser Af Jacques Pepin, Som Vil Fortrylle Dine Gæster
Anonim

Hver selvrespektende beundrer af kulinarisk kunst har hørt navnet på Jacques Pepin. Han er hjemmehørende i Frankrig, men bor i øjeblikket i USA. Han blev interesseret i madlavning som barn og hang ud i køkkenet hos sine forældre, som er restauratører.

Kun 13 år gammel har han allerede startet en praktikplads i en sådan restaurant, hvor han imponerer alle med sine kulinariske færdigheder. Hans berømmelse holder ikke op med at vokse. Han var endda Charles de Gaulles personlige kok. Senere begyndte Jacques Pepin at skrive kogebøger, som var utroligt succesrige ikke kun i Europa, men også i USA.

Han populariserede det franske køkken, mens han indførte utallige opskrifter, der er blevet en favorit hos mange husstande. Showet blev kåret til det bedste kulinariske show i 1997 og 1999.

Jacques Pepin
Jacques Pepin

Så den samme Jacques Pepin, hvis regel er Madlavning skal være sjov, og vi støtter det også 100%, har nogle fantastiske kulinariske ideer, der måske lyder for enkle, men samtidig sofistikerede nok til at imponere selv dine mest krævende gæster. Og det bedste er, at de virkelig er ekstremt nemme at forberede og næsten ikke kræver tid.

Et typisk eksempel på en sådan opskrift er den med bagte skiver og radiser, som du altid kan servere, hvis du har overraskende gæster, som det ud over en drink er godt at tilbyde noget at spise. Her er Jacques Pepins hemmelighed:

Hurtig forretter af skiver af radise

Nødvendige produkter: 1 baguette, ca. 80 mg, afsaltet smør, 1 bunke radiser, 2 knivspids havsalt

radiser
radiser

Fremstillingsmetode: Baguetten skæres i skiver, der er ca. 1 cm tykke. Hver skive er smurt med masser af olie, og radiserne skæres i tynde skiver. Til dette formål er det bedst at bruge en vegetabilsk peeler, især hvis du har en, der har en bølget form.

Arranger radiserne på smørret, så de overlapper hinanden, drys lidt havsalt over, så du får en perfekt forretter, som du har tilberedt på få minutter. Og det vigtige er, at det passer til næsten alle drikkevarer.

Anbefalede: