Brød Er Også Et Lægemiddel

Video: Brød Er Også Et Lægemiddel

Video: Brød Er Også Et Lægemiddel
Video: Et gammelt folkeråd mod coronavirus. 2024, September
Brød Er Også Et Lægemiddel
Brød Er Også Et Lægemiddel
Anonim

Uanset hvor meget mad der ligger på bordet, uden brød ser bordet ufærdigt ud. Og udover at være meget velsmagende og nyttigt, har brød også egenskaberne ved nogle lægemidler.

Selv før kristendommens fremkomst blev den sammenlignet af slaverne med solen og frugtbarheden såvel som fortsættelsen af slægten. Brød blev kun sået af mænd.

Slaverne lavede magert brød ved hjælp af surdej fra humle, rug, havre uden sukker og fedt. Brødet blev bagt i begyndelsen af ugen og nåede starten på den næste.

Man mente, at kun en sund person, der var i godt humør, skulle bage brød. Mens han forberedte sig, tav folket. Da han satte sig i ovnen for at bage, måtte alle også være stille.

Brød er også et lægemiddel
Brød er også et lægemiddel

Det var absolut forbudt at køre nogen til ovnen, hvor brødet blev bagt, fordi man troede, at det ikke ville være velsmagende. Mange folkelige overtro er forbundet med brød.

Brød og endda en krumme af det blev antaget at symbolisere ens skæbne, så intet brød skulle kastes, det resterende brød skulle spises af en anden person, og et uspist stykke skulle være på bordet.

Det var også forbudt at tage det sidste stykke brød uden at blive tilbudt det. Og hvis nogen tilbød brød, havde ingen ret til at nægte og ikke prøve.

Brød er også et lægemiddel
Brød er også et lægemiddel

Brød bruges i folkemedicin som medicin. For at dine læber altid skal være friske, skal du røre dem i løbet af dagen med en varm skorpe med friskbagt brød.

Dit hår bliver meget smukkere ved hjælp af en brødmaske. For at gøre dette skal du male den bløde del af brødet og hælde varmt vand over det. Efter et par minutter blandes godt og gnides ind i hårrødderne.

Frisk hvedekim er især nyttig, fordi den indeholder meget klorofyl. For at få dem skal du suge en håndfuld hvedekorn natten over. Sil om morgenen, vask bønnerne og hæld på en plan overflade.

Lad det spire i 12 timer, vask dem to gange i denne periode. Hæld derefter et tyndt lag jord på en bakke og fordel kornene jævnt.

Hæld og luk med låg. Efterlad et lyst sted, så får du friske spirer om otte dage. Føj dem til salater, supper, sandwich, kødretter og omeletter.

Anbefalede: