Budding - Et Mildt Alternativ Til Kiks

Video: Budding - Et Mildt Alternativ Til Kiks

Video: Budding - Et Mildt Alternativ Til Kiks
Video: FALL Festival by Mintay | Very Interactive | 6.25" x 8.25" scrapbook album 2024, September
Budding - Et Mildt Alternativ Til Kiks
Budding - Et Mildt Alternativ Til Kiks
Anonim

Glæd dine kære med ægte budding - den er let og utrolig velsmagende og er hurtig og nem at tilberede. Og det er også et meget flot alternativ til Kupeshki kager og kiks.

En af de nemmeste buddinger at lave er banan budding. Skræl fire bananer og puré dem. Tilsæt fem spiseskefulde smør, som du tidligere har slået med to æg og fem spiseskefulde sukker.

Tilsæt en spiseskefuld citronsaft. Omrør og tilsæt en te kop brødkrummer og to hundrede og halvtreds milliliter dåse ananasjuice. Bland godt og hæld i en smurt gryde. Bages i en halv time.

Mandelpudding er en dekoration til enhver formel frokost. Sug to håndfulde rosiner i blød i hundrede milliliter hvidvin og lad det stå i tyve minutter. Riv fire hundrede gram gammelt hvidt eller sort brød.

Chokolade budding
Chokolade budding

Pisk to æg med to hundrede gram sukker, to hundrede og halvtreds milliliter mælk og to hundrede og halvtreds milliliter flydende fløde. Tilsæt hundrede og halvtreds gram mandelskiver, revet brød, rosiner og en knivspids kanel.

Hæld i en præ-smurt eller olieret bageplade. Bages i en halv time og server. Rosin budding er også meget velsmagende. Riv et halvt kilo gammelt brød, tilsæt to hundrede og halvtreds milliliter kogende mælk og lad det stå i en halv time.

Pisk fire æg med en halv teskefuld sukker og en spiseskefuld smør. Føj til mælkeblandingen, tilsæt en halv kop rosiner og rør. Hæld i en præ-smurt form og bages i en halv time.

Lækker budding
Lækker budding

For at fremstille chokoladebudding, bland hundrede og tyve milliliter mælk med tre spiseskefulde kakao og hæld hundrede og tredive gram brødkrummer med dem.

Lad stå i femten minutter. Pisk halvtreds gram smør med tres gram sukker, tilsæt en halv teskefuld bagepulver, en æggeblomme og tres gram mel.

Tilsæt to spiseskefulde mandler i skiver, gennemvædede brødkrummer og to spiseskefulde cognac. Tilsæt to æggehvider, slået med en kvart kop sukker. Hæld blandingen i en smurt form og bages i en time i et vandbad.

For at lave æblepudding skal du skrælle to æbler og rive dem. Pisk tre æg med en teskefuld sukker og en halv teskefuld flydende fløde.

Bland æblerne med en halv kop brødkrummer og tilsæt ægblandingen. Tilsæt en kvart teskefuld smeltet smør og rør. Hæld i små forme smurt med olie. Bages i en halv time.

Anbefalede: