Et Ulovligt Konservesfabrik Blev åbnet I Dupnitsa

Video: Et Ulovligt Konservesfabrik Blev åbnet I Dupnitsa

Video: Et Ulovligt Konservesfabrik Blev åbnet I Dupnitsa
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, September
Et Ulovligt Konservesfabrik Blev åbnet I Dupnitsa
Et Ulovligt Konservesfabrik Blev åbnet I Dupnitsa
Anonim

For et par dage siden blev der fundet en ulovlig konservesværksted i byen Dupnitsa. Virksomhedens aktivitet blev afsløret efter et signal blev sendt til det regionale direktorat for fødevaresikkerhed i Kyustendil.

Under inspektionen blev det fastslået, at 16 kvinder, der var involveret i produktionsaktiviteten i værkstedet, arbejdede ulovligt i virksomheden.

Dupnitsa-workshoppen forarbejdede mad uden at registrere sig hos Food Agency. Der er ikke indsendt dokumenter til konserves.

Seks tons peberfrugter af ukendt oprindelse blev fundet i planten. Produktionen blev konfiskeret, og anklagemyndigheden arbejder allerede på sagen.

Det ulovlige firma er placeret på vejen mellem byen Dupnitsa og landsbyen Bistritsa nær Rila National Park. Der er ingen tegn rundt om bygningen, der indikerer, at den producerer.

Ifølge de oprindelige data blev de dåse grøntsager importeret fra Grækenland. Det er stadig at afgøre, hvor nøjagtigt produktionen var beregnet, og hvordan råmaterialet nåede det ulovlige værksted.

Hermetiske tomater
Hermetiske tomater

Det regionale direktorat for fødevaresikkerhed har opsagt virksomhedens aktivitet. Arbejdstilsynet forventes også at træffe afgørelse i sagen efter inspektionen.

Fælles inspektioner af Direktoratet for Fødevaresikkerhed i Kyustendil og politiet fortsætter. Politiet fandt ud af, at firmaets bygning var sat til salg.

Fordi Dupnitsa-konservesfabrikken ikke er registreret, forventes der ifølge loven om mad i Bulgarien sanktioner på op til 10.000 BGN. Virksomhedens ledelse vil også pålægge bøder på op til 15.000 BGN, fordi de ansætter arbejdstagere uden at underskrive ansættelseskontrakter med dem.

I slutningen af oktober sidste år blev der fundet tonsvis af forfalsket eddike i Dupnitsa, som helt blev produceret af syntetiske råvarer og kemiske stoffer.

Straffedekreter på i alt BGN 3.000 blev pålagt producenten Vinprom Dupnitsa EOOD, og virksomhedens produktionsaktivitet blev suspenderet.

Anbefalede: