Længden På Skålens Navn Bestemmer Prisen

Video: Længden På Skålens Navn Bestemmer Prisen

Video: Længden På Skålens Navn Bestemmer Prisen
Video: Хэллоуинские розыгрыши с Амелией, Авелиной и Акимом. 2024, September
Længden På Skålens Navn Bestemmer Prisen
Længden På Skålens Navn Bestemmer Prisen
Anonim

Restauranter i Storbritannien bestemmer priserne på deres retter efter hvor længe navnene på retterne er, skriver Daily Mail. Denne konklusion blev draget af professor Dan Gurafski, en sprogforsker ved Stanford University, der gennemførte en undersøgelse om emnet.

Han har gennemgået over 6.500 menuer. Det viser sig, at hvert yderligere bogstav, der føjes til navnet på en skål, føjer til den endelige pris på $ 0,18.

Professoren hævder, at det ofte sker, at folk ikke betaler så meget for en imponerende og unik skål som for dens imponerende navn.

Gurafski drager en anden konklusion - dyre og luksuriøse restauranter har et meget begrænset antal retter, men på samme tid har alle deres retter ganske lange navne.

Professoren mener, at denne praksis for restauratører er at overbevise deres kunder om at betale mere, selvom der ikke er meget valg i menuen. Faktisk prøver restauranter at imponere deres kunder, men ikke med nogle, der ved, hvor udsøgte i smag og type retter, men snarere med snoede og lange navne.

Fisk
Fisk

Den amerikanske professor mener, at restauratører forsøger at imponere deres kunder ved kun at understrege sofistikering af deres retter på menuen, men faktisk er maden ikke særlig sofistikeret.

Afslutningsvis forklarer professoren fra Stanford University, at retterne i fastfoodrestauranter har ganske korte navne og er meget billigere end maden i restauranterne.

Ifølge professor Brian Wansink afhænger valg af skål af, hvor vi sidder i restauranten. Professor Wansink er forfatter af Slim By Design.

Han hævder, at folk, der sidder ved de lettere borde i restauranten, såvel som dem, der sidder ved høje borde, tager betydeligt sundere madvalg end andre besøgende.

Ifølge professoren betyder det også, hvor tæt bordet er på tv'et i restauranten - de, der sidder ved siden af tv'et, bestiller oftere stegt mad.

Det viser sig også, at folk, der har valgt at sidde så langt væk fra restaurantens hoveddør, sjældent bestiller en salat.

Anbefalede: