Optage! De Kogte Den Største Hawaiiske Skål

Video: Optage! De Kogte Den Største Hawaiiske Skål

Video: Optage! De Kogte Den Største Hawaiiske Skål
Video: Denne Video Er Alt For Afslappende (Danske Undertekster) 2024, September
Optage! De Kogte Den Største Hawaiiske Skål
Optage! De Kogte Den Største Hawaiiske Skål
Anonim

Frivillige og kokke fra Tokuri Tay-restauranten hævder at have sat verdensrekord ved at fremstille Hawaiis største skål med hvid ris, kødboller, æg og sauce.

Den typiske hawaiiske loko moko-skål blev tilberedt i en restaurant under den 5. traditionelle risfestival på Hawaii. Forfatterne af skålen siger, at den vejer 510 kg, hvilket er Guinness verdensrekord værd.

Kokken Hideaki Miyoshi fra restauranten Tokuri Tay forklarer, at skålen er lavet af 200 kg hvid ris, 90 kg oksekød, røræg og sauce.

Det tog 30 timer at tilberede en typisk hawaiisk skål, og når den var klar, blev loco moko distribueret for at fodre hjemløse.

Loko moko blev først lavet i 1940'erne i Hilla, Hawaii. Den skal indeholde hvid ris, kødboller, æg og kødsauce.

Guinness Book of Records annoncerer, at de vil studere hawaiisk rekord, og skålen skal overstige et halvt ton for at blive optaget i rekordbogen.

Den traditionelle opskrift er baseret på tre hovedprodukter - æg, kødboller og hvid ris. For at forberede det derhjemme skal du til 4 portioner 300 gram ris, 1 løg, 1 fed hvidløg, 2 skiver hvidt brød, 200 ml skummetmælk, 5 æg, 450 gram hakket oksekød, solsikkeolie, salt og sort peber.

Hakket kød
Hakket kød

For at forberede saucen har du brug for 1 spiseskefuld mel, 2 spsk sojasovs, ketchup og 100 ml oksekøds bouillon.

Hak hvidløg og løg fint. Sug det skorpeløse brød i blød. Læg hakket i en skål og krydre med salt og peber. Bland med løg, hvidløg, brød og et æg.

Ælt hakket kød og lav 4 store kødboller. Klem dem for at gøre dem fladere og steg dem i en gryde med lidt fedt. Kog derefter risen.

I fedtet, hvor du stegte kødboller, steg melet under omrøring. Når det er bagt, tilsæt oksekød bouillon, sojasovs og lidt ketchup efter 1-2 minutter. Sauce behøver ikke at være meget tynd. Sil det, så der ikke er klumper og kødrester.

Til sidst steg de resterende æg. Når du arrangerer loko moko, skal du først placere ris, kødboller på det, stegt æg over kødbollen og derefter hælde saucen.

Anbefalede: