Ideer Til Diæt Desserter

Ideer Til Diæt Desserter
Ideer Til Diæt Desserter
Anonim

Når sommeren kommer, vil vi alle smelte de ekstra pund som en tryllestav. Nogle gange er det svært, og vi ønsker at flygte fra svære kostvaner og tunge træningsprogrammer.

Hvad er tilbage til dine yndlingsdesserter, som er den største fjende for den slanke figur. Så i dag vil vi introducere dig til nogle tricks til forberedelse af søde fornøjelser, som igen har fremragende smag og ikke koster dig nerver foran spejlet bagefter.

En ekstremt let at tilberede dessert, som også er den perfekte tilføjelse til eftermiddagskaffe med venner, er gulerods slik.

De ingredienser, du har brug for, er: 3-4 revne gulerødder, 100 gram hytteost, 5 spsk. hvedeklid, 1 æg, 2 tsk. flydende sødemiddel.

Riv gulerødderne på et fint rivejern og læg det i en skål. Tilsæt hytteost, klid, æg og sødestof. Bland alt godt. Vi danner små kugler med vores hænder, læg dem på bagepapir. Forvarm ovnen til 180 grader og bag slikene i ca. 15-20 minutter, indtil den er lyserød. Vi tager dem ud og afkøler dem.

Gulerods slik
Gulerods slik

Et andet interessant forslag til en diætdessert er utvivlsomt citronkagen. Produkterne er som følger: 1 kop skummet yoghurt, 1/4 kop citronsaft, 1 kop brunt sukker eller stevia, 5 spsk smør, 1 spsk revet citronskal, 1 og 1/2 tsk bagepulver, 1/2 tsk sodavand, 1/4 tsk salt, 2 store æg plus æggehviden af 1 stort æg, 2 og 1/4 kopper standardmel, måske noget andet.

I en gryde med en non-stick belægning, hæld blandingen til marshmallows - yoghurt, citronsaft, sukker, smør, citronskal, bagepulver, sodavand og salt, præ-slået med en mixer på medium hastighed.

Pisk æggene separat og tilsæt dem derefter. Blandingen skal se ud som vådt sand. Bages i 30 minutter, derefter afkøles desserten i 15 minutter. Du kan servere det med kølede jordbær.

For fans af chokolade er fristelser den sidste opskrift, vi vil tilbyde. Produkterne til denne dessert er: 200 gram diæt mørk chokolade uden sukker (med mindst 70% kakao), 100 gram af en blanding af usaltede rå nødder, 1 spsk græskarfrø, 100 gram af en blanding af tørrede frugter uden sukker.

Smelt chokoladen i et vandbad, indtil den er helt flydende. I mellemtiden blandes nødderne og græskarfrøene i en teflonpande og bages, indtil de er gyldne. Når de er klar, skal du tage dem ud og knuse dem let på en træplade. Tilsæt de hakkede tørrede frugter og rør.

Tag en gryde og dæk bunden med bagepapir. Læg en del af blandingen med nødder og frugter og hæld den varme chokolade over. Drys resten af blandingen ovenpå. Lad det stå i køleskabet i 30-40 minutter, og del desserten afslappet i en stor skål.

Flere diæt desserter:

- Diætis

- Kost cheesecake

- Diæt jordbær brulee;

- Diætmuffins

- Pandekager i kosten

Anbefalede: