Sort Hvidløg Er Det Nye Kulinariske Hit

Video: Sort Hvidløg Er Det Nye Kulinariske Hit

Video: Sort Hvidløg Er Det Nye Kulinariske Hit
Video: Påklædning til Borscht til vinteren i banker. Borscht om vinteren på 15 minutter! 2024, September
Sort Hvidløg Er Det Nye Kulinariske Hit
Sort Hvidløg Er Det Nye Kulinariske Hit
Anonim

Sort hvidløg? Ja, du læste det korrekt. Sort hvidløg er det seneste hit i arsenalet af professionelle kokke rundt om i verden.

Dens skaber, Scott Tim fra Sydkorea, har arbejdet med skabelsen af sort hvidløg siden 2004, da han begyndte sine eksperimenter. Hans idé var at skabe gæret hvidløg som superfood. Nu har det nye produkt en meget høj koncentration af antioxidanter, der er effektive mod mange sygdomme.

For to år siden registrerede Scott Kim sit firma Black Garlic Inc. Indtil videre er det den eneste producent og leverandør af sort hvidløg. Dens skaber dyrker det kun på øen Jeju i Sydkorea. Kims forretningsplaner er også at begynde at dyrke sort hvidløg i Californien.

Hvordan laver man faktisk sort hvidløg? Normale timer skal stå i en måned ved høj temperatur. Under sådanne forhold er huden den samme som normal hvidløg, men når den er skrællet, bliver produktet blæk sort og lidt sejt.

Ifølge verdensberømte kokke er sort hvidløg bedre end hvid. Den har den samme smag, lidt sød og med en blødere og hårdere struktur.

Bruce Hill, kok og ejer af Bix Restaurant i San Francisco, var den første amerikanske kok, der var bange for at begynde at lave mad med sort hvidløg.

Han blev efterfulgt af andre kokke rundt om i verden. "Jeg kan virkelig godt lide smagen af denne hvidløg. Jeg er i øjeblikket ved at udvikle en ny opskrift med den - sødt brød med sort hvidløg," siger Cloud Bossi, en kok fra London.

Anbefalede: